Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: kablo | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3587 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: kablo Gönderim Zamanı: 11-Mart-2015 Saat 16:44 |
içerikli bilgilerle gönül avcısı değilim.. biçimsel ilgilerin sunucusu ve kavramsal tasarımların kurucusu ve analitik zihinlerin savcısıyımmm.. sorunu çözen ve soruları yanıtlayan anlatımın açıklığı ve aydınlığın değil özün kapalılığının ve örmenin karanlığının odağında OsmanZiya'yım.. OZak'ım.. dileyen istediği özeki ve merkezi seçsin ve onunla muazzam bir düşünce sarayı ve görüş panayırı açsın.. bu saraylar ve panayırlarda da akın akıl dolsun taşsın umurumda değil.. kendi kulübesini kuranlar klüb'ün lübnan'ıyım. Aslında bu "ağda" yöntembilimsel analiz dediğim yeni anlam sürücü ve anlatım aygıtının ölümüne değil doğumuna bir ağıt.. analtik düzlemin görsel, mantıksal ve metodik kullanımını yapanların bunun ayırdın da olmadıklarından bir yakınma..
uzaklık yakınlaşmak.. karanlık aydınlanmak.. kapalılar açılmak.. zorlar kolaylaşmak.. için.. ancak bu amaçlamıyoruz ki.. yani yokluğun yokluğundan yakınmak yerine varlığın varlığını ayırt edebilseydik yokluğunda varlığının değerini de bilir ve umutla beklerdik.. ama biz yakınlaşmayı.. aydınlanmayı.. açılmayı.. kolaylığı GEÇİCİ hedefliyor.. KALICI amaçlamıyoruz.. üff.. gene ağdalı oldu.. başlayıp biten zamanda kalıyor.. başlayıp bitmeyen namaza geçemiyoruz... ısraf olmazsa iktisat.. zulum olmazsa adalet.. kesret olmazsa vahdet... kuvvet olmazsa HAK bilinmez.. anlaşılmaz.. yaşanmaz.. gerçekleştirilmez. Hasılı her nesne çift yaratılmıştır ve biri doğrudan güzel olduğu gibi diğeri dolaylı güzeldir.. biri bizzat iyi olduğu gibi diğeri bilvasıta iyidir.. bunu bilen yalvarır anlayan yakarır.. bilmeyen ve anlamayan ise yakınır.. ne mutlu yanıt ve çözüm ve kanıt yaratanlara... ne mutlu rızaya kavuşanlara.. • Harf inkilabı.. külli nefsin zaikütülmevt.. ve neblükümbişşerri velhayrı fitne.. ve ileyna turceun.. elbette hiç bir dil başka bir dil tam sesleriyle yani HARFLERİYLE karşılamaz.. ancak biz kitabı kuran.. kuranı arapça.. arapçayı da kutsal sayınca.. Kainat kitabını.. rasul kitabını.. insan kitabını okuyamaz olduk ve Kur'an-ı Mü'ciz-ül-Beyan'ı anlayamaz.. yaşayamaz ve yaşatamaz olduk.. ve bunun faturasınıda HARF İNKİLABI yapanlara yüklemek kolay oldu.. nutuk.. kıyas.. kelam.. kelime.. harf.. katmanından HATT katmanına (analitik düzlemin matematiksel kullanımına geçen ve 17 yüzyıldan beri dünyayı ve dili belirlemede... iman ve fazilet noktasında demiyorum.. bizden üstün olan batıyı anlamadık ve anlamamakta ısrar ediyoruz.. • hasılı iyiliğin içinde kötülüğü.. kötülüğün içinde iyiliği görmeyen.. uyanınca görecek diyor ayet... Metin güneşin cesur bir sözü var.. tüm dinler hükümsüzdür.. onu tamamladım .. çünkü birleşeceklerdir.. bazen hedef belli olur ve amaç görünürde onu sağlamak ve gerçekleştirmek zordur.. işte bu zorluğun altında kalmak istemeyenler 4 bin yıllık kitabi dinlerin geleceğinden önce 40 bin yıllık dilin geçmişine talib olmaları gerekmektedir.. 20150312_073224_ABLO.rar Düzenleyen osmanziya - 12-Mart-2015 Saat 07:32 |
|
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3587 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 12-Mart-2015 Saat 07:31 |
Yine feryad.. yine figan..
yeni felaket.. yeni helaket.. günlük dille yazılmış ANLAŞILIR OLMAYAN düz yazılarım.. beni bırakan kalemi bırakamam.. MERAMIMI ANLATAMAM. Peki düz yazılarım anlaşılmıyor da tablolarıma ne demeli ? Aslında düz yazılarımdan çok çok daha anlaşılır olan TABLO'larımın aslında KABLO'lardan yapıldığını kabloların çözülmesiyle tablonun da açığa çıkacağını duyurmama rağmen bu da işe yaramadı.. Kablo iki ucu (pozitif ve negatif) olan ve başka kablolarla bağlanabilen bir ip ya da tel değil mi? inanın sözler ve hatta sözcüklerde böyle.. kelime uydurmakla suçlanabilirim ama uyuyorsa niye bir değişken atıp ona bir değer atamayım.. Yılların söz’ünü SOZ yapmak isterim.. çünkü sözcük.. özeği ve merkezi (1) bir olan nesne değil.. odağı olan bir dil nesnesidir.. yani iki özeği.. iki ucu var.. merkeze özek.. mihraka yani odağa da TÜRKÇE karşılık olarak OZak dedikten sonra söze SOZ desem olur mu ? amma ben bu SOZ sesini KALEM karşılığı olarak kullandım.. SOS desem onun da iki ucu var.. ya millet her nesnenin iki ucu var.. ipinde.. telinde.. kaleminde.. penisinde.. sosunda.. muzunda.. yani biraz seksi oldu ama yaşamın bir parçası olan dünyada sözcüklerin iki ucu değil her bir sözcüğe karşılık gelen sayısız ucu olduğu ama biz bunu İKİ'ye indirgeyebileceğimizi söylemem yalın bir konuyu karmaşıklaştırıp onu anlaşılmaz hale getiren GARİP ZİHNİMİN bir oyunu olsa gerek DEMEYECEĞİM.. bu iletinin dizinindeki tabloları versiyon sırasıyla incelediğinde sizin AP AÇIK dünyanızın benim yalın dünyam karşısında ne kadar muğlak ve mübhem yani kapalı ve belirsiz kaldığını göreceksiniz.. yani tabloları eğer iz'lemek is’terseniz.. ki bu durumda sözcükleri im'gelemek ve ir'delemek durumunda kalacaksınız.. zamanla ar'ları (harfleri) ve ad'ları ayırt etmek konumuna geleceksiniz.. böylece at'tığım ve ata'dığım değişken ve değerlere ülfet ve ünsiyet peyda edeceksiniz.. tam benim AT’ıma binip benim gibi düşünmeye başladığınızda.. işte o zaman ben, şayet kendiniz uyanmazsanız, sizi uyaracağım: kendin ol.. kendin.. kur.. kendin ör.. kendin gör… Var mı sınız yok mu sunuz ? Ama bugüne kadar böyle bir DELİ'ye rastlamadım.. Eğer var iseniz işte size muhteşem bir kablo içeren tablolarım.. ablo (kabli kabiliyetinizi) nuzu açacak muazzam ŞÜPHELİDEN müteşabihe giden MUHKEM bir saray.. Sağlıcakla kalın. OSMANZİYA işbu rar dosyasını hemen indirin ve dünyanızı kurun: (burada bahs edilen 16 TABLO içeren ABLO sıkıştırılmış dizin yukarıdaki yapıştırılan ANA tablonun altındaki linke bindirilmiştir oradan indirebilirsiziniz.. yani upload edileni download edebilirsiniz...) Düzenleyen osmanziya - 12-Mart-2015 Saat 07:35 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |