Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: insan | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3447 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: insan Gönderim Zamanı: 29-Mart-2015 Saat 12:17 |
AT.. AD.. AR.. AK.. AŞK.... TÜRKÇE bir kelime IŞIK gibi.. bilgi ve sevgi kanatlarımızın parıltı ve pırıltıları bunlar.. genel de aşk ve merak kanatları olarak adlandırırım.. meraktan aşka vakit bulamıyorum.. ışıktan gözüm aşkı görmüyor.. şık bir durum değil ama benim için bir seçenek.. çünkü aşık olunacak bir yüz olamadığım gibi aşık olacak bir göz de bulamadın.. çünkü AŞK göz göze bakışılacak bir iş değildir.. bunun adı başkadır.. aşk gibidir.. aşka benzer fakat değildir.. aşk aynı nesneyi sevmektir.. aynı ereği gitmektir.. aynı amaca yönelmektir.. ancak bu demek DEĞİLDİR ki gözün yüzü görmesi yetersizdir ve gozun gozu görmesi gereksizdir.. ancak bu aşk benzerleri yanında gerçek aşkın tadı..attan ada.. addan.. ara.. ardan aka..geçmekle açığa çıkar.. artık aşktaki ışık nasıl bir ışıksa... işte bu gözümü almasında sanki başıma sepet konulmuş..
bu iletinin eklediğim HAYAL rar dosyasında İNSAN lime lime edildi.. taki ilm-i insan yapılsın diye. HAYAL dizini içindeki dosyalara bakınız: 20150329_121646_HAYAL.rar |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |