Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: RUYA | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3426 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: RUYA Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2016 Saat 04:58 |
RUYA HAKKINDA RUYA dizini içindeki dosyalar 20160806_044559_RUYA.rar Rüya.. öygü.. uykudaki öykü.. rüyet ile rüya arasindaki bu resim ya da filimlere.. illüstürasyon diyorlar.. yani görüntü ile öygü arasindaki gösterilere "öygörü" diyebiliriz. RÜYA hakkında 25 dosya var dizin içinde.. bu benim rüyam.. bu tablolardan oluşan HABLO'm benim rüyam.. Bu rüya hakkında tabloları oluşturduktan sonra YARATAN bana öyle bir rüya gösterdi ki şaştım kaldım.. Yaratan çok ŞAŞIRTICI.. aynı zamanda çok ŞAKACI.. ama aynı zamanda çok CİDDİ... ama aynı zaman ÇOK DÜZENLİ.. ama aynı zamanda çok ONURLU.. yani insan hakkında bildiğiniz güzelliklerin en yücesi.. insan hakkında bildiğiniz çirkinliklerin en uzağı.. Tanrı'yı hepiniz tanısanız onun yüceliğini bir milim artırmayacağınız gibi hepiniz tanımasanız bir milim azaltamazsınız.. hatta MİLİM dediğinizin ne BİLİM ve FİLİM olduğunu bile bilemezsiniz.. Buna rağmen bu dizin içindeki tüm tabloları beden bir DÖRTLÜ göreceksiniz ki bu koordinat göstergesini bu akşam buldum ve yararlandım.. öyle bir gösterge ki dört dörtlük.. bu sizin farkında olmadan taptığınız tanırınız.. ben bu tanrı sanılan kanrı'yı yıkmak üzere yaratıldım.. zannederler ki yöntembilimi yöntemine tapıyor.. yok baba böyle bişi.. düşmanınızı tanıdığınız kadar yenebilirsiniz.. onun için yöntem ve yöntembilim diyorum da başka bişi demiyorum... Hayret edin.. şaşırın.. şaşırdığınız kadar hayra ulaşırsınız.. miskin miskin eski rüyaları yinelemenin bir yararı yok.. olsa olsa çık-arı olur ki söze baksana çık "arı" diyor.. baş-arı demiyor.. başarı yinelenen HASENAT yenilenen HAYRET ile birlikte ve Allah'ın yardımındadır. Allah BİZİM ve SİZİN yar ve yardımcınız olsun. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |