Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: MEKTUP | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3406 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: MEKTUP Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2016 Saat 22:49 |
SEVGİLİ GÜZEL MEKTUPLAR
20161024_124038_MEKTUP.rar Bir mektup yazdı GÜZEL sevgiliye.. SEVGİLİ de Güzel'e karşı bir mektup yazdı.. her ikisi de var.. bu iletinin linkinde.. sevgilinin yaşamı değişti değişmedi mi bu mektuplarla ? Ancak benim yaşamım değişecek gibi görünüyor... Bu iletinin linki içinde bir de benim mektubum var sizlere.. yani yöntembilim kitabının YENİ DEĞİŞTİRDİĞİM önsüzünü ekledim. Başka bir iki tane de yazı var. Bir de buraya bir SEVGİLİ resmi ekledim.. yaşamımın değişeceğine çarpıcı bir işaret olsun diye.. umarım fazla yadırgamazsınız.. fakat sonra kaldırdım. Biliyorsunuz benim sevgilim göz göze geldiğim bir habibim değil.. sizlerle paylaşmak istediğim bir amaç.. bir fikir.. bir gaye.. ancak kendimi onun bu gölgesinden kurtarımıyorum.. Güzelin merhametine kalmış gayrı.. Sağlıcakla kalınız. Osmanziya NOT: iki gündür internet kotam dolduğu için giremiyorum.. bir de Güzel'e söz verdim üç gün kendime internete girmeme cezası verdim.. bakalım işe yarar da face hapsinden kurtulurum İnşaallah Düzenleyen osmanziya - 24-Ekim-2016 Saat 12:42 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |