Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: Barış Muslu | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3426 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: Barış Muslu Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-2017 Saat 13:01 |
BARIŞ MUSLU
BARISMUSLU dizisi içindeki dosyalar 20170506_130021_BARISMUSLU.rar 2017 nisan ayında basılan BEYNİNE FORMAT AT.. kitabıyla tanıdım kendisini.. kitabında temel gereksinimler sıralaması şöyle; 1. Fizyolojik 2. Güvenlik 3. Sağlık 4. Bilme-Kontrol 5. Gelecek Güvencesi 6. Hayat Keyfi 7. Sevgi-Aidiyet 8. Saygı-Takdir 9. Kişilik-Başarı 10. Özgürlük 11. Görev 12. Rahin Bu listenin saat şeklinde kendisinin yaptığı diyagramın resmi de dizin içinde bulunmaktadır. Burada bizi ilgilendiren bu listenin EVRENSEL olup olmadığıdır. Bu listenin Maşhadov’un piramidiyle elbette paralelliği var. Bana göre onun kadar nesnel olmasa da.. onunla birlikte realiteye yakın duruyor. Peki.. hakikat.. gerçek.. realite.. nedir ? Aslında insanlar hakikatın görüleceğini sanıyorlar.. Gerçeğin bilineceğini düşünüyorlar.. Realtenin anlaşılacağına inanıyorlar… Aslında bu işin benim şurada yaptığım kelime oyunundan farkı yok. Kelimelerle oynayacak düzeye gelmeyenlere.. Kavramlarla kurgulama yapmak düzeyinde olanların sergiledikleri bir sunum ve terim ve lafız ve değişken aslında Ancak bütün bu oyunlar insan üzerinde oynanıyor. Öyle ise şu oynadığımız insanı bir iyi tanımalıyız.. Yoksa iyi bir tanımalıyız, mı demeliydim. Sonuçta dünyayı belirleyen ve dini tanımlayan bir DİL ile karşı karşıyayız. Ben sizi günlük dilin düz yazısından YBA yeni anlam sürücüsünü ve anlatım aygıtını anlamanız için insanı reklam yaparak yine insanları avlamaya ve YBA e tavlamaya çalışıyorum. Sağlıcakla kalın osmanziya Sentaks / sözdizimsel / BEYANÎ eksikliklerim VE semantik / anlambilimsel / MAANÎ yetersizliklerim için düz yazıdan özür dilerim Düzenleyen osmanziya - 06-Mayıs-2017 Saat 13:03 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |