Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: Kainat( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
Fatma
Üye Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Konu: Kainat Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2010 Saat 12:12 |
|
|
Fatma
Üye Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2010 Saat 12:14 |
Selamun aleykum. Uzun bir süredir ?emalarymy gönderemiyordum, dünyanyn synav yeri oldu?u mükafat yeri olmady?y üzerine terbiye ediliyordum. Ve bahar mevsimine tevafuk etmesiyle bu dönemin kainaty seyredebildi?im kadar seyrettim.. Yukardaki ?ema çykty. Eksikler elbette var. Tamamlanmasy ümidiyle..
Selametle
|
|
osmanziya01
Yönetici Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2010 Saat 16:44 |
Aleykümesselam.
Saygyde?er karde?im, yerle?tirmen çok isabetli olmu?. Ortada MANA var. Bu mana ismi ve harfi olarak ikiye ayrylmy?. Yani ene baky?y solda yerle?mi? bu ismi manadyr. Hüve baky?y sa?da yerle?mi? bu harfi manadyr. NAZAR dy?arydaki görme ve görmeler ili?kin oldu?undan yukaryda gösterilmi?. NYYET içerideki tutum ve yönelimlere ili?kin oldu?undan altta gösterilmi?.
Bo? kutulara gelince ene kesretin berisi ve hüve vahdetin ötesi oldu?undan,
kanymca, kesret ve vahdet terimlerini yerle?tiremk gerekir.
Fakat nasyl ?
Böyle mi ?
ene hüve
kesret vahdet
Yoksa böyle mi ?
ene hüve
vahdet kesret
Buradan ?u geçeriz:
sol sa?
duyu görü
Böylece sa? duyu ve sol görüyü de göstermi? oluruz.
Sa?lycakla kal.
|
|
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |