Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: Mazi'den ZAMAN | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3385 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: Mazi'den ZAMAN Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2017 Saat 15:46 |
ZAMAN dizini içindeki dosyalar..
Yöntembilimsel analiz açık ve seçik olarak 1990'dan sonra başladı bundan önceki 1980'lerde başlayan tablo çalışmalarım da vardı.. orta derecedeki zeka ve orta derecedeki hafıza ile uyuşmayan aşarı MERAK ben zekamın ve hafızamın üstün kalem ve kağıttan yardım almaya yöneltti.. bu dizine ekli çalışmalar bunun bir örneğidir.Tarih şuuru dairesi.. çalışması kısası enbiya.. siyeri nebi.. İslam Konferası Teşkilatı üye devletleri ve tarihçe-i hayat olmak üzere dört köşeye yerleştirilmiş çalışmaları taşıyor. Bu çalışmaların daha ayrıntılı dosyaları dizin içine rar dosyası halinde yüklenmiştir. işte tablonun resmi: (rar ve resim boyut eşiğinden geçemediği için yüklenemedi) Düzenleyen osmanziya - 21-Ekim-2017 Saat 16:04 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |