Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: melekler | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3450 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: melekler Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2018 Saat 05:11 |
Melekleri bazıları melekeler olarak düşünüyor..
Olabilir.. Hatta ben nefis, akıl, kalb ve ruh olarak düşündüm.. Ancak bunların hepsi bir İZDÜŞÜM.. OTUZ tabloyu inceleyin öyle karar verin; 20180921_050642_ESRARI_SERIAT.rar ancak önce şu iki tabloya bir bakın.. sanırım burada 12 melek ismi var; Oysa bizim sayısız melekeleremiz var. Melekeler bizim refleklerimizdir. Onları usul ve iman ile kullanarak irademizle sayısız melekeler ve öğrenmeler ve alışmalar, çalışmalar, koşullanmalar ve kurallanmalar yaparız. Ancak bu Allah'ın mülkünün melekutunu bedenimize ve benimize indirgememizi gerektirmez.. yoksa hem şirke hem küfre gireriz. Allah korusun. Amin. Osmanziya |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |