Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: KUBRA | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3523 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: KUBRA Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2019 Saat 00:27 |
20190416_002012_KUBRA.rar
Burada üç hablo içinde 30 tablo var Bu da s=kubra30.doc tablosunun resmi; şimdi bu otuzunu tabloyu anlamak için bundan önceki 29 tabloyu versiyon sırasıyla izlemek, imgelemek ve irdelemek gerekir.. Bunu da kim yapar.. ya ben yaparım.. ya da YBA öğrenmeyi merak edip anlamak isteyenler yapar.. sonuçta ben başka tablolar yapmak için bunu yeniden ele almaya vakit bulmam.. başkasına benim gibi başka önemli işleri olanlar inceleme fırsat bulamaz.. elinde vakit ve fırsat olmayanlar ne yapar ? soru-N-luluğunu geçim ile çözmek ve soru-M-luluğunu seçim ile kaldırmak isteyenlerin zaten böyle hiç bir fırsatı ve vakti olmayacaktır.. Bu durumda bu dosya da diğerleri gibi geleceke intikal ettirilmek üzere siber uzaya bindirilmekle yetinilmiş olacaktır.. Ben bunu belki yine incelemek isteyenle olabilir diye face duyurusun yapacağım. Bilgi, sevgi, saygı ve sağlıcakla kalanız Osmanziya |
|
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3523 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2019 Saat 00:56 |
çok şükür kayıp dosyaları yarına kalmadan buldum:
20190416_005336_KUFUV.rar hadi bir de 13 ncü dosyanın resmini yapıştırayım: Bu çalışma yukarıdaki KÜBRA çalışmasına dönüştü. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |