Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: cumhuriyet Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2957

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: cumhuriyet
    Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2021 Saat 09:31






CUMHURİYET

Bu gün 29.10.2021
CUMHURİYET kurulalı 98 yıl oldu..
Dün 28.10.2021
formu yeni kuralı..
Sitenin kuruluş tarihi:
(1. edisyon 1 Ocak 2001 -
2. edisyon : 15 Eylül 2004)
yirmi yıl oldu..

Bizim iki tarihimiz var biri hicri zaman olan kameri takvim ki başlayalı 1443 yıl olmuş.. bu dini zamanlamamızdır.. diğeri miladi zaman olan şemsi takvim ki başlayalı 2021 yıl olmuş.. bu dünyevi zamanlamamızdır..

Bu şu demektir İsa aleyhisselam geleli iki bin yıl artı 21 yıl olmuş.. Muhammed aleyhisalatüvessalam Efendimiz hicret edeli bin yıl artı 43 yıl olmuş.. İsa aleyhisselam da bizim efendimizdir.. Musa aleyhisselam da.. fakat biz en son nebi ve rasul Muhammed aleyhisselam zamanında doğduk ve çok şükür on tabi olduk. Hiç birini birbirinden ayırt etmeyiz.. çünkü mahiyetleri birdir ve fakat muhtevaları bir değildir.. diğerleri ayrı ayrı özellikleri ve güzellikleri olan bir nebidir fakat Muhamammed Aleyhissalatü vessalam EN SON NEBİ'dir. İlk İNSAN ve ve ilk nebi olan ADEM aleyhisselam son nebi ve rasul olan MUHAMMED aleyhissalatü vesselama kadar arada 124 bin nebi olduğu söyleniyor.. tabi bu bilgi İsrail alimlerinden sanırım peygamberimiz ya da alimlerimiz bu SAYIYI onu nakletmiş.. SAYI bildirmek BİLİMİN işidir.. DİNİN işe tek bir sayı ile ilgilenmektir: BİR

Tanrı birdir.. ilah iki olmaz.. teo üç olmaz.. god dört olmaz.. dieu beş olmaz.. fakat bazı salaklar Yaratan'ın özel ismi olan TANRI sözünü kullandığımız için bizi dinden çıkartarak kendileri dinden çıkarıyorlar. Yani birin tekfir edersen kendin kafir olursun eğer o kafir değilse..

Konumuzu dönersek.. iki tarih ve zaman buluyoruz.. biri dini ve hicri ve kameri VAKİT.. diğeri dünyevi ve miladi ve şemsi VAKİT.. HİCRİ takvimde gün saat 18:00 da başlar.. MİLADİ   takvimde gün saat 24:00 da biter.. yani bir başlangıç ne zaman başlarsa o zaman bitir.. ne zaman biterse o zaman başlar.. gün ÖNCE başlat SONRA bitir evrensel bir yasa olduğundan FANİLİK denilen HADİSE de fanidir.. fani olan hadisedir ve hadise olan fanidir.. işte biz bu olayan FENOMEN diyoruz.. Kant'a hazretlerine uyarak.. siz sanıyorsunuz ki hazret sadece nebilerde.. biz dahilere hazret diyoruz. Kime uyuyorsak ona HAZRET deriz ve bükemediğimiz ve uyduğumuz kimselere hazret deriz bir saygı ifadesi olarak.. yoksa onu başımıza PUT yapmayız ve ilah edinmeyiz.

Gelelim Mustafa BUĞUÇAM efendi hazretlerine.. onun da doğumu annemin dediğine göre on kasım bin dokuz yüz elli üç.. yaşı mahkeme kararıyle büyültülen (bir an evvel okula gitsin başımızda def olsun diye yılım büyütmüşlür) 03.05.1952 olarak 68 yıl 337 gün olan AHSENİ TAKVİM tarihim var.. bu ne miladidir ne de hicri TAKİBİ bir zamandır.. yani iki yıldır 24 saat gün izleme programı ile zamanı takib ve izlemeye aldır.. işte 0069 yıllık bir takvim ile takibi zamanın GÜNÜNÜ sabah 06:00 da başlatıyorum.

Bu da benim zamanın, takvimim ve vaktim.. Bu takvimi yaklaşık iki yıldır internette ve face de paylaşıyorum.. kimse ilgilenmedi.. niye ilgilensin ki.. kendi takvimi değil ki.. kendi zamanı olsaydı ilgilenirde.. fakat adam kendi zamanıyla da ilgilenmiyor.. ilginç.. demek ki çoğumuz vakti bozuk para gibi harcıyoruz.. nitekim bende iki yıldır tuttuğum takvimi 37 gündür tutmamışım.. hani derler alışkanlıkları bir gün bırakırsan ertesi günde bırakırsan.. üçüncü günde bu işi yaparsan.. artık tamamen bırakırsın.. bak bu iş doğru.. aynen oldu üç günden sonra bu güne kadar tutamaz oldum.. fakat sır değil iki yıl tuttuğum halde bu gün izlemeye ALIŞAMADIM.. yani her gün İRADEM ile günlük tutmaya devam ettim.. doğal refleksler.. ve bu doğal refleksler   üzerine ÇALIŞMA ve ALIŞMA yani yinelemeyi yenileme ile eklenen alışkanlıklar ve alışkınlıklara dayanan öğrenme ve bilme ve düşünme ve anlama ve inanmalar..   refleklerin en güçlüsü ise SEKS’dir.. temas ve temaşaya dayalı bu seks öylesine güçlü bir CİNSELLİK programıdır ki ÇOĞALMA yasasını BESLENME yasasından güçlü kılar.. çünkü beslenme bireyi vebireyin bedenini sürdürür.. oysa çoğalma yasası ve cinsellik (türsellik, seks) programı BESLENME yasasından güçlüdür. Hatta beslenmeyi yasasını çoğalma yasasının bir türevi olarak kabul edebiliriz. Çünkü iki de TEMAS’a dayanıyor.. birinde yutuyorsun ikincisinde yalıyorsun.. hatta hem yalıyor hem yutuyorsun. Tabi biz bu seks muhabbetinin MEŞRU ve YASAL olanından bahsediyoruz.. Kainatın bir kadın ve kapı.. insanında bir erkek ve anahtar olduğunu anlaman için bu yazıya ekli dizinlerden AİLE dizinine bakman gerekecek.. tabu bu yazı ekli IS, KAD, KULLUK dizinleri vardır ki bunlar en son dosyalarımı saklayan ve taşıyan dizinler olduğu için çok ve toplayıcı tabloları barındırırlar. Üç gündür ürettiğim tohumlar belimden boşalınca zihnim ve kafam açılıyor.. acaib tablolar yapıyorum. Bunlar ise bize çoğalma ve beslenme yasasından başka bir de SESLENME ve SEVİNME yasalarının bulunduğunu söyler ve beslenme.. çoğalmayı bırakınca başlar..   seslenme.. beslenmeyi bırakınca başlar.. sevinme seslenmeyi bırakınca yani SUSUNCA başlar.. işte biz bu yüzden bir türlü susmayıp hep böyle konuşunca bir türlü SEVİNME yasasına ve onu programlarına başlamadık.. seslenmeyle başlattığımız YBA projesini sürdürüyoruz.

Bu yazı YBA öğrenilmesi için bir reklamdı.. bu yazıya bağlı tablolar da YBA kullanılmasını örnekleyen propagandalar idi.. amaç sizin YBA öğrneme ve kullanma ile ondan yararlanmanızın yolunu açmaktı.. biz açtık gidiyorum.. İnşaallah sizde o yoldan gelirsiniz. Seçim size kalmış..

NOT: İngiliz ardındaki Yahudi bu kırmızı ve beyaz renkleri bizim milli renklerimiz olarak gösteriyor lakin aslında kendi İngiliz bayrağının renkleri.. bazıları da bizim bayrağımızı YEŞİL olarak gösteriyor ancak Muhammedi Sancak yeşil değil SİYAH imiş.. yani bu renkler ve levnler.. öyle kutsal nesneler değil.. mutsal nesneler kiminin ki Galatasaraylı sarı ve kırmızı.. kiminin ki Fenerbahçeli sarı ve lacirevet.. benim rengini sorarsanız tamamen SARI..
CUMHURİYET ise faşist olmayanların rengi.. faşist değilseniz cumhuriyetinizi sarı sarı tebrik ederim.

   
EKLİ DİZİN çok toplayıcı AİLE ve İS ve pek değerli KAD ve KULLUK alt dizinlerini içeriyorlar...

Bilgi, saygı, sevgi ve sağlıcakla kalıniz.

Osmanziya 29. EKİM 2021 Cuma Üçyol -İZMİR 09:39



SÖZ KONU DİZİNLER:

20211029_093225_29_EKIM_2021.rar



Düzenleyen osmanziya - 29-Ekim-2021 Saat 09:43
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk