Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: haber | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3386 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: haber Gönderim Zamanı: 31-Aralık-2022 Saat 08:50 |
Burası Niğde... Haber 31 Aralik 2022 CUMARTESI 08 Cemaziyelahir 1444 2022 yili gidiyor 2023 yili geliyor. Ikibin 22 senesi bitiyor ikibin 23 yılı başliyor. Kimileri geldi kimileri gitti... Ne yeden geldiler ne yere gidiyorlar.. Mekan.. zaman.. eşya.. eşhas.. tabiat.. tarih.. Bu cerir.. bu mürur..bu seyir.. bu süluk..bu sefer.. Bu seyahat.. bu sırat.. bu yol.. bu yolculuk.. Bizler yolcuyuz. Bazen benim gibi tek başına gidersiniz.. Bazen de giden trenlere bakarsiniz.. Bazende onları adlar ya da anlarsıniz.. Anlamlandirmak ve açıklamak daha sonradir. AD görsel.. mantiksal ve metodik olarak kullanan YBA hızlı anlam surucusu ve anlatım aygiti ile Kağnı arabası (GDDY) suren ökuzlere yardimcidir. Saygılarimla.. saglicakla kalıniz. Osmanziya 31.12.2023 08:05 Üçyol-İzmir Hayal kabuktaki bir bal.. Bazan hal bazen kal.. Amma muhal amma makul... Bir hacat hedef ya bir harrat gaye.. Ya peşinden koşariz ya ardinca coşariz.. Kavuşunca dolar.. ulaşinca doyariz... Önce şükur sonra sabir.. arar.. Evvel sadakat ahir emanet.. bulur.. Başta zor sonda kolay olur... Böylece kolay olay.. kurtuluşa verir dolay Mustafa BUGUÇAM 30.12.2022 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |