Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: Emre Umut UGUR | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3569 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: Emre Umut UGUR Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:02 |
T.C. Emre UMUT UĞUR dedi:
"Karanlığın içinden geçen, ışığın olduğu yere varır." "Karanlığın içinden geçen, ışığın olduğu yere varır mı?" Işık, öyle parlaktı ki gözlerini kamaştırdı. Yine de, ışığın olduğu yere doğru gitmeye karar verdi. "Evet varır," dedi kendi kendine, "ışık ne tarafına doğru gösteriyorsa, gittiğim yere kadar ben yolun sonuna varırım." Genç, her adımında zorluklarla karşılaştı. Bazen karanlık o kadar yoğunlaştı ki, ışığı bile göremez oldu. Ancak umudunu yitirmedi. O, ışığın varlığına ve ona ulaşabileceğine inandı. Karanlık ormanları geçti, yüksek dağlara tırmandı, engin denizleri aştı. Her ne kadar yorulsa da, ışık ona yol gösterdi. Carl Jung " dedim ki: Karanlığın içinden geçen, ışığın olduğu yere varır." "Karanlığın içinden geçen, ışığın olduğu yere varır mı?" Demişsiniz ki bundan kuşkunuz olmasın.. karanlık olmayınca ışık nasıl tanınır ve bilinir ki.. ancak ziya ve nur ve zulmet ve nar.. bir kelime değil kelimeden öte bir kalemdir.. okutan söz (kelam) ile yazılan soz (kalem) ayırımına varmadıkça konuşmanın ve düşünmenin anlamı olur mu ? Kalemin mal ve kelamın mel olduğun anlamadıkça amellerimiz ve elemlerimizden damlayan elemleri de anlayamayız.. diye düşünüyorum. osmanziya O da dedi ki: "Doğru yolunda gidersin, çıkış kapısını bulana kadar ışığı görmüş olursun; bu süreçte KARARLILIĞINI kaybetmemelisin." TC Emre Uğur UMUT Bende derim ki: "Doğru yolunda gidersin, çıkış kapısını bulana kadar ışığı görmüş olursun; bu süreçte KARANLIĞINI kaybetmemelisin." Osmanziya Osmanziyaoğlu Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 10:15 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |