Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: Seçim ve Sonuç( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
Fatma
Üye Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Konu: Seçim ve Sonuç Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2010 Saat 23:21 |
|
|
Fatma
Üye Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2009 Gönderilenler: 60 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2010 Saat 23:24 |
S.A. Telefonuma gelen "her seçim bir vazgeçimdir" diye ba?layan bir mesaj üzerine yapylan bir ?ema. Yalnyz çapraz bakylmasy gerekiyor.Sa? altta seçilenler var hemen üstündeki kutucukta altta seçilenlerden dolayy vazgeçilen ?ey. Sol taraf içinde ayny ?ey geçerli. Üst ve alta ne yazmak gerek bilemedim, belki bir el atan olur...
|
|
osmanziya01
Yönetici Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2010 Saat 11:46 |
Ylgin, iletin, ?eman ve yazyn için te?ekkür ederim. B batyna sebeb-ler
Z zahire sonuç
yazylabilir diye dü?ünüyorum.
?eman gayet açyk ve net olmu?, tebrik ederim.
|
|
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|
emelim3
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2009 Konum: Adyyaman Gönderilenler: 5 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Gönderim Zamanı: 02-Mart-2010 Saat 17:40 |
esfel-i safilin ile alay-y illiyyinin yer de?i?tirmesi gerekmez mi?
|
|
her emelin önünde ecel vardyr
|
|
osmanziya01
Yönetici Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 06-Mart-2010 Saat 23:40 |
evet, renkler uymuyor Hatice karde?...
|
|
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |