Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: AHIR ZAMAN Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 3288

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: AHIR ZAMAN
    Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2016 Saat 15:11
Son bir kaç gün içinde yazdığım.. halki ile bağım kopar diye sildiğim yazı da dahil olmak üzere ahir zamana.. insaniyete ve islamiyete ilişkin yazılarım var.. yazarlık muradım değil.. kimin hangi bilgiye ihtiyacı varsa arar bulur.. sorulmadan söylemek.. gereksinim olmadan bilgi vermeyi doğru bulmadığım halde paylaşmadan da yapamıyorum.. çünkü önemli olduğuna inanıyorum.. bilgiyi arayanların bulabilmesi umuduyla burada paylaşıyorum.. Ahir zaman kafaların karışık olduğu bir zaman fitne hem zorluk hem kafa çalıştırma demektir.. nebilerin bir özelliği de FITNAT sahibi fatin insan olmaktır.. musabakanın bir koşuludur.. aptalları seçmek için akıllıları ayırmak için sınav yapılır.. bu arada aptallarda elenmiş olur.. onun için ahir zaman müslümanın çok sofistike çok duyarlı.. çok ince.. çok spesifik.. çok özel.. çok.. özgün.. olması zamanı.. öyle rastgele konuşmak ve gelişigüzel yandaşlanmak.. sonuç vermiyor.. en azından yararlı olmuyor.. iki nokta koymak alışkanlığım var.. vergül yerine pardon virgül yerine.. konuşurken arada bir gül alıp bir gül vereceksin.. bu da virgül yerine iki nokta ile oluyor.. tane tane konuşacaksın.. bu sünnet..



Şimdi benim asıl işim olan insanbilim ve islambilime ilişkin tablolarla yöntembilimin tanıtımını yapmak.. bu vesile ile de insanın inşasına ilişkin bir TABLO yapıştırdım.. bu bizim ana caddemiz.. biz bu cadde üzerinde yürürüz manevi olar.. zaman gelecek yöntembilimsel analiz dile geçerli ve yürürlü olduğundan çok yönlü yanlı alanlar olan insan.. hikmet.. felsefe.. dil.. din.. konularında bu tabloların değeri ve ederi anlaşılacak.. özgün olanları Picasso tabloları gibi kapışılacak :)))


Rahmetli babam derdi.. zaman ahır zaman zuhur eden alamettir.. diye başla.. öğrendi uzun hikmetli sözleri ezberinden söylerdi.. sonunda ne aldandın be hey şaşkın.. diye bitirirdi.. Allah gani gani rahmet etsin.

O bitirdi gitti.. sıra bize geldi.. Allah torunlarımızın yardımcısı olsun.. zor günlere gidiyorlar..

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk