Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: dil hakkında | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3479 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: dil hakkında Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-2017 Saat 17:43 |
DIL HAKKINDA sıkıştırılmış dosyalar.
20170503_173636_DILBIL.rar Bir buçuk senedir İstanbulda araya araya buldum izini DİL'in.. sanki 40 senedir yönetim dönemimde ve 26 senelik yöntembilim dönemimde eğitimimi yapan Yöntembilimsel Analiz bana bu gün sonuç ve meyve olarak dil hakkında bu dosyayı verdi. Buradaki düz yazı soyut ve şemalar ondan soyut.. ancak dili kablo kablo.. tablo tablo.. hablo hablo yani bili bili.. bilinebilir hale getirdik. Ancak görmek için örmeyi bilmelisiniz.. yani düz yazıya gerek kalmadan örülenleri görebilir hale gelmeniz gerekmektedir. Fakat bir iki düz yazı da var.. bunları okuduğunuzda tabloları bir giriş yapıabilirsiniz... Bilgi, sevgi ve sağlıcakla kalınız. OSMANZİYA 03.05.2017 Gebze |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |