Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: zaman üzerine( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3438 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: zaman üzerine Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 06:06 |
Zaman insana verilen aman. Alty iman üstü eman. Varlyk adam ve evren olarak ayrylynca zamanyn yarysy insanda yarysy kainatta kaldy.. "Dün bir rüyadyr, yaryn ise bir hülya. Rüyayy mutlu hülyayy umutlu yapan bu gündür. Öyle ise bu güne dikkat et." denilerek zamanyn tacil ve takdim edilen bir ecel ve kydem oldu?u ortaya konulur. Bu durumda zaman sadece bir an'dyr. Zaman an'a zamlanan zam.an oldu?undan beri anlaryn de?erini yitirdik. ?imdi içine ne dolaca?yny bilemedi?imiz bir kab olarak bazylary onu mutluluk kasesi bazylary kutluluk tasy bazylary ba?ary aynasy bazylary erdem zarfy olarak görsede ben onu tersine çevirerek yani z.ama.n'y, n.ama.z'a dönü?türerek saklyyorum.
. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |