Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: dost( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3450 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: dost Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2010 Saat 11:22 |
DOST “Benim sadik yarim kara topraktyr.” A?IK VEYSEL Kara Toprak http://www.turkuler.com/ozan/asikveysel.asp Dost karde?, dost arkada?, dost kan karde? ve benden a?ka ve ba?ka “ben” olan kanka… Saygy gösterip siz deseniz de sevgi gösterip sen deseniz bile bana en yakyn ben, sen olamazsyn ve siz olamazsynyz. Sevgiler ve saygylar uçlarynda bir çykar, bir güzellik, bir iyilik, bir yetkinlik baryndyryrlar. Yar ve sevgili ba?kadyr.. Karde? ve arkada? ba?kadyr. Dost bütün yukaryda saydyklarymdan ba?kadyr. Dostun altynda post üstünde tost vardyr. Post-un emek ve meslektir. Tost-un ekmek ve pisliktir. Dost-un ise a?y, ady ve ary açan anahtar. A?-aç, Ad-aç ve Ar-aç.. Açyk bir yazy yazayym dedim yine ipe un sermeye ba?ladym… Yazy ve ?emalarymy izleyenler okuyucularym de?il dostlarymdyr… Okuyucu bilgi veren yazylary alandyr. Vermeyen yazyyy da okumaz. Söz ve anlatym pazarynda yapylan aly?veri?ler de para ilgi mal da bilgidir. Bilgi varsa, ilgi de vardyr. Do?rudan almadyklary YAZILARA ve dolayly anladyklary ?EMALARA ilgi gösterenler elimdeki yöntembilimsel analizin ki?isel yetene?im ve özel becerim olmayan nesnel bir anlam sürücü ve anlatym aygyty oldu?unu dü?ünüyorlar. Y?te bunlar benim dostlarymdyr.
Bu dostlarymdan birisi ilme a?yk www.altuntop.org sahibi Saygyde?er Abdulhakîm'dir. Cumartesi gününü bana unuttu?um web sayfas yapma tekni?ini ö?retmeye ayyrdy. Kendisi ö?renmeyi ve ö?retmeyi öylesine sever ki syradan insanlar için önemli ve de?erli olanlarlar onun için ö?renme ve ö?retme yanynda ikinci ve üçüncü planda kalyr. Ben bunun tany?y oldum.
Böyle dostlardan bazylary yöntembilimsel analizi kendilerinin de yapabileceklerini umuyorlar ve bunun arayy?yndadyrlar. Ben de bekleyen Leyla de?il arayan leylayym.. onlar ise sevda, beyza, hadra ve hamra olan mecnunlardyr. Bunun böyle oldu?unu zaman gösterecek. Ancak bu i?e vakit bulmakta, hakly olarak, zorlandyklaryny dü?ünüyorum. E?er bu i?in pe?ini byrakmazlarsa ve pe?ini aramazlarsa e?ine e?ine eri?ecekler… Ylk önce dil denen oyunun gerisinde bulunan bu (+) hapishanesinden çykacaklardyr. Ykinci olarak artyk dil tarafyndan kullanylan de?il dili kullanan olacaklar. Ve daha sonra syrada ne varsa görecekler, bilecekler ve bulacaklardyr. ?imdi arkanyza yaslanarak pi?irdi?im dostluk kahvesinden içiniz… ?emaya bakynyz.. tabloyu görünüz.. dostu biliniz ve “BYZ”i bulunuz. Sa?lycakla kalyn. OSMANZYYA Düzenleyen osmanziya01 - 09-Ağustos-2010 Saat 13:00 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |