Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: big bang | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3438 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: big bang Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2022 Saat 18:09 |
BİG BANG Evrenin yaratılışı konusunda çağdaş fizik geçen yüzyılda BİG BANG.. yani büyük patlama ve infilak-ı kebir denilen bir kurama ortaya çıkarıldı.. atomdan çok çok küçük bir çekirdektan patlayarak kainat önce patlatıldı sonra yaratıldı.. Kul euzu bi rabbilfelak min şerri ma halak.. yani halktan önce felak ve infilak bulunuyor.. bu konuyu anlatan pek yapıt bulunuyor.. pek çok kimsede biliyor ayrıntıya girmiyorum.. zaten EVREN ve İNSAN temel astronomi ve köklü hümanizma diye bir DVD çalışmam da bulunuyor. Big bangı esas olarak bir çalışma yaptım.. bu sanırım altı ve yedinci çalışma.. onu 4 ncü çalışmaya kadar çıkardım: 20220620_180508_BIGBANG.rar Ahseni takvimden ahseni amele gidişi Esma Hüsna'dan ism-i A'zama gidişi dört sihirli sözcükle ördüm: Nur'dan NAR'a Sırr'dan SEYR'e Tabloları yalında karmaşığı versiyon sırasıyla izlerseniz.. imgelersen.. irdelerseniz.. incelerseniz.. Anlaşılmayacak fazla bir şey yok. Elbette oradaki nakışların hepsini anlamakta gerekmez.. Ancak anladıklarınız.. size eleştirecek ya da soru sorduracak kadar bilgi verecektir. Sağlıcakla kalınız. [FFZM] 20.06.2022 Erciş-Van |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |