Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4076 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2022 Saat 09:21 |
![]() Sanırım iki yüze (200) yakın DVD idi.. teklif ettiklerimden isteyenlerin adreslerine gönderdim.. KAİNAT ve İNSAN temel astronomi bilgileri ve köklü hümanizma başlıklı çalışma.. yedi senede dağıtıp bitirdim.. tek bir tane bile "geri" dönüşü olmadı.. Hiç te gerici bir millet değiliz!.. 20.11.2022 Kainat ve insanı öğrenmeye çalışmak nesneler ve kimseler hakkında da bilgi verir.. kimin ne olduğu.. nereden geldiği ve nereye gittiğini öğrenmek ise bizim kendimizi tanıma yolunda değerli bir arayıştır. Düşünenleri arıyorum çünkü arayanları düşünüyorum. emailime adresini bildiren arkadaşlarımıza ücretsiz göndereceğiz.. irtibat kurmak isteyen telefon numarasını da bildirebilirler. osmanziya@hotmail.com www.yontembilim.com 20.11.2015 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |