Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya  
Mesaj icon Konu: diplomalar SAVASI.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 4035

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: diplomalar SAVASI..
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 17:43
İMAMOĞLU hakkında Gerçekler :
Çok kez yazdım canlı yayınlarımda söyledim.. Yine yazıyorum..!!

Ekrem, 2009'da AkPartiye üye olmak için iki ayrı çek ile 10.000 dolar bağış yapar.. AkPartiye üyeliği kabul edilmez.

Bir vatandaş gelse, "Ben AkPartiye üye olmak istiyorum" dese herkes üye olabilir..
Burası çok önemli,
Ama 10.000 dolar bağış yaptığı halde üye yapılmaz..!!

Şimdi asıl ilginç yere geliyoruz..

Ekrem bu sefer rotayı 2014'de CHP'ye çevirir.. CHP'den Beylikdüzü belediye başkan adayı olmak ister.. Araya hatırı sayılı kişiler girer.. Mesela eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Kılıçdaroğlu'na ricada bulunur...

Çünkü Ekrem 'in babası Hasan, ANAP zamanında Trabzon merkez ilçe başkanlığındadır..

Rahmetli Özal, Ekrem'in babası Hasan'ı yaptıklarından dolayı polis zoruyla ANAP Trabzon merkez ilçe başkanlığından atar...

Bunun önceleri de var..
Hasan da siyaset yapmak ister Trabzon'da. Ama kabul edilmez..
"Soyadınız gayrimüslim soyadı - Müdafa -, onun için olmaz" derler..

Bizim Karadeniz'de bu tür meselelere çok dikkat edilir..
Hasan, kardeşlerine söylemeden soyadını "İmamoğlu" olarak değiştirir..

"Müdafa" soyadına tepki gösterenlere inat,
Anadolu müslümanlarından kendilerine tepki gösterenlerin kalplerini bağlayıp inandıracak "İmamoğlu" soyadını seçerler..

Hasan'ın kardeşleri "Müdafa" soyadıyla hayatlarına devam ederler..

Bunun gibi çok örnekler vardır Karadeniz 'de..
Mesela, Rahmetli Fahrettin abi..Rize'de un çuvallarını alır, küçük kiloluk poşetlere koyarak un satmaya başlar Fahrettin abi... Heveslidir.. Azimlidir... Ama büyüyüyemez.. Büyümek ister.. Tutkuludur işine..

Atılım yapmak istese de başarılı olmaz.. Engellerle karşılaşır.

Anadolu'da öyle elinini kolunu sallayarak büyümek kimsenin haddine değildir. İstediğin kadar işi bil, istediğin kadar paran olsa da büyütmezler adamı.. Fahrettin abi, soyadını değiştirir.. Ulusoy yapar..

Böylece Ulusoy'lar önce Of, sonra Samsun 'da çok zengin olurlar. Sonra İstanbul'da..

Ulusoy soyadı efsane hale gelir Karadeniz'de. Ulusoy'lar Karadeniz'e damgalarını vurup gitseler de, yerleri dolmaz...

İşte bunu fırsata çevirir Fahrettin abi.. Soyadını değiştirir değişmez o zamanki Anadolu'da bütün kapılar Fahrettin abiye açılır.. Nereye gitse itibar kazanır..
Yeni Soyadı ile dikkatleri üzerine çeker, herkes onunla ticaret yapmak için yarışa girer..

Bugün un değirmencilikte Türkiye ve Dünyanın en büyük Un fabrikaları sahibi haline gelir..

Fahrettin Ulusoy abi vefat etti.. Oğulları "Ulusoy Un"u dünyanın dört bir yanına dağıtmaya devam ederler. Ukrayna Rusya tahıl koridorunundan buğday çekerek Samsun'daki fabrikalarında işleyerek başta İran, Suriye ve dünyanın her yerine un tedarikçisi olurlar..
Bir soyadı nelere kâdirdir...

Hasan'ın "İmamoğlu" soyadı ile ANAP zamanında başlayan serüvenleri, yükselişe geçer..

Gelelim 2014'e...
Ekrem Beylikdüzü'nde CHP belediye başkan adayı olmak için aday adayları ile yarışırken,
bir yerel gazeteci Ekrem'in üniversite diplomasının sahte olduğunu söyler..

CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu bu konuyu öğrenince, araştırma yaptırır.. Ekrem'in üniversite diplomasının gerçekten sıkıntılı olduğunu tespit ederler..
Ama dedim ya...! Hatırı sayılı kişiler Mesut Yılmaz ve zamanın sözde Fetö imamlarından Karaduman gibi kalbur üstü kişiler Ekrem'i destekler..

Bin kere dedim yine diyorum.
Ekrem 2014'teki Beylikdüzü belediye başkan adaylığına "lise diploması" koymak zorunda kalır..

CHP genel başkanı ve merkezi "şaibeli" diyerek "ilerde sorun çıkarır" diyerek Ekrem'in diplomasını kabul etmez...!!

Sonra, Ekrem Beylikdüzü'nden İBB başkanlığını kazanır.. O meşhur 6'lı Masa toplantılarında Ekrem konusu gündeme gelir..
Kılıçdaroğlu 'na Ekrem sorusu sürekli sorulur.. Kılıçdaroğlu da tabii kurt siyasetçilerden.. İbrenin ilerde Ekrem'e döneceğini anlar ve onun üniversite diplomasının şaibeli olduğunu söyler...
Masada herkesin ağzını kapatır..

Olan, ta en başta Ekrem'in üniversite diplomasının sahte olduğunu söyleyen Beylikdüzü'ndeki yerel gazeteciye olur...

Ekrem'in üniversite diplomasının sahte olduğunu ilk defa gündeme getiren ve taa CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP genel merkezinde konu olan, başkan adaylığı dosyasına lise diplomasını koymak zorunda kaldıran gazeteci bir hafta sonra ölür...!!

Burası Türkiye..
Dünyanın merkezi.. Burada hiç bir şey tesadüflere bırakılmaz..!!

Hele hele, bu kadim topraklar hiç bir zaman Türklere ve Müslümanların kendi kendilerine yönetmesine izin verilmez...!!
Kale her zaman içeriden yıkılır...!!

Gerçekleri bilseniz bir saat rahat uyuyamaz, bugününüze ve geleceğinize daha çok sarılırsınız...!!

06.04.2025
Erdal Yılmaz

Paylaşalım lütfen

Face de Can ZİYA
paylaştı..
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 17:49
İmamoğlu'nun diploması bulunmuyorsa

Recep Tayyib Erdoğan'ın da diplomasının sahte olduğu iddia ediliyor.

Kaymakam olmak için Mülkiye mezunu olmak lazım isede Vali olmak için diploma gerekmiyor kanunlarımıza göre..

Neden ?

Fakat ben size asıl savaşı yazamıyım..

13.cü dosyaya buraya yapıştırdım fakat 33 dosya burada:

20250412_174919_SAVAS00.rar
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 18:22

Değerli Kardeşim Emre UMUT Uğur
DEDİ:

"Kim olduğunu, neden dünyada olduğunu bilmeden yaşam imkansızdır."
Peki ve bu hayatta bu evrenin içinde olmamız bir rastlantı mıdır?
Bu hayatta ne kadar iyi davranırsan davran, bu dünyayı bir kere yaşıyorsun. Tekrar gelme ihtimali yok, bari sonuna kadar yaşayıp gidelim.
Lev Tolstoy

dedim ki:

Nereden gelip nereye gittiğimiz konusunda kesin yanıt veren dindir.. Allah'dan gelip ahirete gidiyoruz.. bu arada da ibadet içinde adalet.. adalet içinde ibadet ediyoruz ve karşılığını da orada alacağızdır.. ancak kuşkulu soru sahibi bu yanıta kâni olmaz.. burada tartışma konusunda SORUN.. soru ve yanıtın içeriğinde ziyade biçimindedir.. bilim konusu bilgiyi isbat eder çünkü alana cüz'i ve parçalıdır.. din konusu inanca ikna eder çünkü konusu külli ve bütünseldir. Felsefe dile ve bilime dayanır.. din insana ve inanca dayanır.. insanların bilgi.. düşünce.. görüş.. inanç.. hakkındaki "düşünce"leri değişmekte ve gelişmektedir.. https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2701 burada bu konuda 33 tabloluk bir çalışma yaptım.. umarım konuyu anlatabilirim..
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 18:28
Face den Hüseyin Keklik paylaştı:

Temmuz 1987, Moskova, SSCB.
41 yaşındaki Donald TRUMP 🤡, Sovyet Birleşik Devletler Büyükelçisi'nin daveti üzerine eşi Çek model Ivana ZELNICHKOVA ile birlikte Moskova'ya geldi (!!! ) Yuri DERİNLERDE. Davet Ck kprs tarafından onaylandı.

Mali krizde olan -varlıkları hızla düşüyor ve borcu yükseliyor- TRUMP 🤡'nin durumuna ünlü bir şakaya yansıyor:
-- "5. Cadde'deki şapkalı dilenciyi görüyor musun? "- kendisine pırlanta bir kolye hediye eden ortağına dedi.
"O adam benden 1.5 milyar dolar daha zengin! "
"Ama onun hiçbir şeyi yok! "
"Onun hiçbir şeyi yok ama benim bir buçuk milyar borcum var! "

Moskova'dan dönen, iflas eden TRUMP® beklenmedik bir şekilde 16 bankadan oluşan bir konsorsiyumdan kredi alır ve New York'ta bir Plaza Hotel satın alır. Yakında, Doğu Hava Hatları Mekiği'ni (TRUMP 🤡 Shuttle) satın almak için 22 bankadan oluşan bir konsorsiyumdan başka bir kredi daha alacak.

1987 yılında Moskova'da ne oldu? TRUMP 🤡'yi kim finanse etti?

Kaynak ABD'deki Sovyet KGB kaynaklarından geldi - kredi garantileri yoluyla, doğrudan parasal ödemelerle değil. Moskova-1987'de TRUMP'ın ilk siyasi sözleşmesi gerçekleşti 🤡 - ABD'nin gelecekteki başkanlık kampanyası için destek teklif edildi ve kabul etti.

KGB başkanı Volodymyr KRYUCHKOV, bir Politbüro raporunda TRUMP 🤡'yi ABD'nin KONTROLLÜ BAŞKANI OLABİLECEK uygun bir Amerikan adayı olarak sundu.

Moskova gezisinden önce, TRUMP 🤡 asla başkanlığa aday olmayacağını çünkü bir girişimcinin özgür yaşamını tercih ettiğini söyledi. Ama 1987'den sonra pozisyon değiştirdi.

---

1996 -1997, Moskova, Rusya .
TRUMP 🤡 Moskova'yı üç kez ziyaret ediyor, Rus işadamlarıyla tanışıyor, hiçbir yatırım yapmadan, sadece Moskova'nın suç tesislerinin fonları pahasına ** TRUMP 🤡 Kulesi Moskova'yı inşa etmeye çalışıyor

Ajans (FSB) baskı yapmadan onu izliyor. TRUMP 🤡 için rahatlatıcı ama para da alamıyor, bu da ELTSİN'in Rusya'sında hüsrana uğruyor

---

Temmuz 1998, Moskova.
Vladimir PUTİN 👽 FSB direktörü oldu. Yabancı istihbaratı denetleyen ve TRUMP 🤡 davasına bakan KGB eski başkan yardımcısı General Philip BOBKOV onun danışmanıdır.

BOBKOV PUTIN 👽'e geçti TRUMP 🤡'da bir uzlaşma. TRUMP 🤡'ya "mesaj" geldi: FSB kontrolü geri verdi ve bunu hatırlıyor.

---

Kasım 2013, Moskova.
2008 mali krizinden sonra TRUMP 🤡 Moskova'ya iflas ederek Crocus City'de Miss Universe yarışmasını düzenledi.

Etkinlik düzenleyicisi Araz AĞALAROV TRUMP 🤡 14 milyon dolar ödüyor ve genç yarışmacılara sınırsız erişim sağlıyor. FSB tüm olayları yüksek çözünürlüklü filme alıyor, reşit olmayan kızların rakipmiş gibi davrandığı anlar da dahil.

PUTİN 👽 ajanları TRUMP 🤡'ya 1987 yılında yaptığı "zorunluluk"u başkanlık kampanyası için fon ve istihbarat desteği vaat eden bir "

---

2016 TRUMP'ın zaferi 🤡
PUTİN 👽 propagandacıları kutlama yapıyor:
“Amerika bizimdir! "

---

16 Temmuz 2018, Finlandiya Helsinki.
TRUMP® PUTİN® ile kapalı toplantı. Sadece çevirmenleri bir FSB ajanı.

PUTİN 👽 TRUMP 🤡'ya Crocus City'deki toplantı kayıtlarını gösteriyor. TRUMP 🤡 kendini bir ezik olarak tanıttı ve muhabirlere şöyle dedi:
" İstihbarat teşkilatlarıma güvenmiyorum ... Vladimir PUTİN'e güveniyorum 👽... "

---

6 Ocak 2020 Washington DC.
TRUMP 🤡 seçimi kaybediyor. PUTİN 👽'nin ajanları ona bir "mesaj" gönderiyor - yenilgiyi kabul etmek için değil, taraftarlarını yükseltmek ve ABD Kongresi'ne saldırmak için.

TRUMP 🤡 taraftarlarını Capitol'e saldırmaya çağırıyor.
---

22 Mart 2024 Moskova.
PUTIN 👽 Crocus City'i yakıyor - TRUMP 🤡'ya bir çeşit sinyal.

---

Hikayenin Morali :
TRUMP 🤡 hepsi içeride:
1. Sovyet ve Rus gizli servisleriyle çok yıllık işbirliği.
2. Düşman devlet tarafından finanse edildi.
3. Video kaydı şeklindeki etkileşimler.
4. PUTİN 👽 tarafından düzenlenen terörist saldırılarla doğrudan iletişim.

PUTİN 👽 TRUMP 🤡'yi "cep başkanı" yaptı.

[Mirko Q LAZARUS'a teşekkürler! ] Daha Azını Gör

dedim ki: Dünya bir köy halinde.. Erdoğan ve Putin ve Trump iyi anlaşan arkadaşlar..

Amerikan solu Türk sağı ile sarmaş dolayı.. rus ile amerika kuzu sarması..

Bunda bir gariplik bulunmuyor mu?

Yoksa dünyayı iki yüz ülkede üç yüz ulusal adam değilde iki yüz uluslar arası şirketteki üç yüz uluslar arası adam mi yönetiyor ?

Yani dünyada TİCARET siyaseti geçti mi?

Geçti ise nasıl vaziyet alacağız..

IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 18:35
face de Hanifi DAGOĞLU yazdı:

Tanrı Elçisi, Ensar' dan birinin avlusunda sapan demiri gördügü zaman: "Bu demir hangi kavmin avlusuna girdi ise, demirle birlikte zillet ve hakirlik beraber girmiş, kavim hakir düşmüştür' buyurmuştur. Buhari, (Sahih'inde) bu zilleti, fazlaca ekincilikle meşgul olanlara hamledip "Ziraat âletleriyle veyahut şeriat tarafindan emredilen haddinden fazla ekincilikle meşgul olmanin sonucu" başlığı altında bu hadisi nakleder.
    Mukaddime: ibn-i Haldun; cilt-2, saf:353, m.e.b yayınları
      Hadis yorumcuları bu hadisi farklı şekillerde tevil edebilir. Hatta uydurma olduğunuda söyleyen olabilir. Hadisin teknik değeri ne olursa olsun, Arap toplumunun bakış açısını temsil eder. Araplar küçük kabilelerden oluşmuş, üretim olanakları olmayan, geçimlerini ticaret ve yılda iki kez düzenlenen panayırlarla sağlayan fakir bir toplumdu. Hz. Muhammed’in üç göbek önceki dedesi, hac ziyareti geliştirmiş, yılda bir kez komşu devlet halklarının ziyaretine açmıştı. Halk bu hacılara hizmet ederek te bir geçimlik sağlıyordu. Bu toplum, bereketli hilalde gelişmiş tarım devrimini anlamaktan çok uzaktı. Yazılı kültür olarak Yahudi mitolojisinden etkilenmiş, bunun dışında bir kültürle tanışmamışlardı. Yahudi mitolojisi ve esaret döneminde kalem altına alınan, “eski ahit” olarak bilinen “kısası enbiya” hikayeleri yegane edebi metinleriydi. O toplumda, tabi ki şiir gelişmişti. Ancak bütün ufukları bundan ibaretti.
        Endüstri devriminin ilk yıllarında Fransız kıralı 15. Lui’nin hekimi, Fransis Quesney entellektüel bir hekimdi. Turgut gibi dönemin aydınlarını etrafına toplamış ,bir entellektüel hareket oluşturmuştu. O dönemlerde kan dolaşımı yeni keşfedilmişti. Bu keşfin ilhamıyla parayı, bedendeki kan dolaşımına benzeterek bazı çizelgeler ve o dönemin ekonomi ile ilgilenen aydınlarına ilham veren çalışmalar yaptı. Quesney Adam shmit’in öncülüdür. Quesney’in başlattığı harekete Fizyokrasi denir. Fizyokratlar toplumdaki en önemli üretimin tarımsal üretim olduğunu kabul ederler. Bunların başlattığı hareket ile bitki beslenmesi araştırılıp geliştirildi. Küçük çiftlikler koopetatifler yoluyla birleştirilip büyük arazilerin ekilmesi sağlandı. Azot gibi gübrelerin desteğiyle nadasa bırakma geleneğine son verildi. Bazı bölgelerde yılda iki ürün alınmaya başlandı. Böylece toplum topyekün gelişneye, refah düzeyinde artış yaşanmaya başladı.
       20. Yüzyılda Alman ekonomist schumpiter “yaratıcı yıkım” olarak adlandırdığı teorisinde; inovasyon ve yaratıcılıkla yeni icatların gelişmesinin sağlandığını, bunun da toplumsal gelişmeyi indüklediğini ifade etti. Bu gelişmeye ayak uyduramayan sanayi dalları veya toplumların ayakta kalamayacağını ifade eder. Bu ikinci sınıf toplumların kaderi sömürge olmaktan öte geçmez,
        Dünyada olup bitenlere bir bakın. Bu bakış açısıyla baktığınızda olaylar daha bir anlaşılır olacaktır. Toplum olarak dövünmeye, şii gençlerin sırtını kırbaçlaması gibi bağrımızı veya sırtımızı kırbaçlamamıza gerek yok. Bilgi toplumu yaratmak dışında, günümüzün sorunlarına çözüm üretmenin yolu yordamı yoktur. Bu ezilenlere, zulüm görenlere, evleri bombalananlara, çocukları ve kadınları pazarda satılan toplumlara yardımcı olmak istiyorsak bilgi toplumu oluşturma dışında seçenek yoktur. Üreten, açık, bilgi toplumu oluşturmak yegane çözümdür.
       Dr. M. Hanifi Dağoğlu

dedim ki:

İste BATI bunu yaptı.. bilimi ve teknigi ile dunyanin kuvveti elde etti ve kaviliği ve istiğnasi ile ZEHIRLENEREK bu gercekle zayifi ve dini ve doğuyu ve dogruyu ezmeye çalisiyor. Sanirim biz başka bir şey yapmak zorundayiz.. osmanziya
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide