Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: UCYOL | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3483 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: UCYOL Gönderim Zamanı: Dün Saat 10:00 |
İstanbul KARTAL semtinde ikamet ederken orada bir gök delende kalıyordum.. emekli olup İzmir'e dönünce burada İzmir'in en eski gök delenlerin birinde oturuyorum. Gagası kalınlaşmış.. pençesi ve kanatları kütleşmiş bir halde hanemde tünüyorum. Bu çoğu kartalların kaderidir. osmanziya Sun'î Bina.. Yapay Yapı.. İzmi'r'in Üçyol'daki 1970'lerdeki ilk gökdelenleri.. kurup kılmalarımiz ve yapıp etmelerimiz ile inşa ve imar ve imal edilen pek çok sanayı ürünlerimiz ve yapıtlarımız bulunur. Buradakiler içinde konuklanıp yaşadığımız evlerimiz.. hareketli ise biz onlara arabalar.. otomobiller.. gemiler uçaklar diyoruz. Bir de içinde yasadigimiz dogal binalar yani BEDENLERIMIZ olur. Peki bedenlerimiz içinde kim ve ne oturur ? Bu için ona ben ve beyin adıni veriyoruz.. gecmişte can ve ruh diyorduk.. gelecekte belki de tozlardan yapılmış TEN ve tözlerden kılınmıs TİN diyecegiz. Ve hatta belki de bunun söz ile okunan ve soz ile yazılan mel ve mal oldugunu anlayagiz.. şimdilik emellerimiz ve amellerimiz YARATTIĞIMIZ elemlerimiz bulunuyor. Bu anlatı sizi başka bir binaya çekmek için bir YEM idi.. oltaya gelmişseniz sizi biraz sonra sunacağım MIDEME.. yani "medium"a indireceğim. osmanziya Osmanlı Enver Eken Osman Savun Osman Ender Omer Osman Levent Aybar Osman Bozok Osman Şafak Bilgin Osman Seyithanoğlu Osman Kücükmustafa @osman Ziya Bekir Yusuf Ziya Ünal Yusuf Ziya Ziya Ayna @ziya Süpermen öldü yaşasın Neo Neo öldü yaşasın MARVEL YBA Reklam ve propagandalarına devam ediyoruz.. fakat bu tanıtımlar DİL tanıları ve DÜŞ tanımları bulunmadıkça bir işe yaramıyorlar. Bu gordugunuz KELIMELER ile "inşa" edilmiş Bina son bir kaç ay içinde yapilmiş gorunuyor. Biliyor ve goruyorsunuz bina sanayii ve inşaat teknolojisi üç aydan altı aya koca koca gökdelenler yapı-veriyor. Bu benin içinde yaşadiğim "eşya ve eşhas ile hüsna ve hayra" SOLU ve "isim ve harf ile sisim ve zihin" SAGI'dır. Hani derler ya bu adamin sağı ve solu belli olmaz. Siz bakmayin Amerikan solu ile Türkiye sağinin al takke ver kulah ilişkisi.. ya da Amerkan sağı ile Türkiye solunun al dolar ver öro münasebeti yaşadigina.. benim sağimda bellidir..solumda.. NETEKİM bunu tabloda açık ve seçik göstermeye çaliştim. 3 ay degil 30 yıldir yapılandirilan bu tabloyu elbette bir bakışta anlamayacaksiniz.. nasil İngiliz dilini bilmiyorsanin onun sesi size gurultu geliyorsa onun yazisi da goruntu olacaktir. Br sesin ya da süsün gosterge (işaret) ya da gorungu (delalet) olabilmesi icin sizi dil ve düşünüze TANINMIŞ ve TANIMLANMIŞ olmasi gerekir. Aksi halde birincil basar ve nazariniz bu ikincil manzara ve mubsirayi gormeyecek ve işitmeyecektir. Bu nedenle bende bariz isaretleri tercume ve tasrih yoluna gitmeyecegim.. beyyin delaletleri tevil ve teşrihe çalişmayacagim. Sadece çok yonlu ve yanlı dunya ve dil ve din katmanlarinda.. insan.. kainat.. Tanrı alanlarinda.. türlu ve çeşitlu bilim ve hukuk ile san'at ve hikmet konularinda felsefe ve din arasinda ortak bir PLATFORM olmaya aday YBA ( Yöntem Bilimsel Analiz) dedigim teknigin.. yöntemin.. dilin reklam ve propagandasini yapacagım. Bu hizlı bir anlam surucu ve kolay bir anlatim aygiti olan çalışmanin ögrenilmesine.. kullanilmasina.. yararlanilmasina çagiracağim. Saygilarimla.. saglicakla kaliniz. osmanziya 04.12.2024 Üçyol İzmir 09:30 Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 10:19 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |