Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim  
Mesaj icon Konu: temeller Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3376

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: temeller
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:01

[07:14, 01.11.2024] Mustafa BUGUCAM: Temelleri izliyoruz.. şuur olani ziddile ve niddiyle FARK eder.. olmayani mahrumuyla ya da haramiyle kadr eder. Bu ayirt etme ve degerini bilme en temeldeki yapilanmadir.. SOL GORUDE vehimde hayale.. cari bulunan.. SAG DUYUDA zikirden fikre..meri olan.. budur diye duşunuyorum.
[07:39, 01.11.2024] Mustafa BUGUCAM: Hoca bir mesaj verir.. mesajı olan hocanın da bir misyonu olur.. o misyonda maddeyle gerçekleşir ve bundan sonra hoca PAMUK ELLERİN CEBE gitmesini ister. Yani bu işler PARASIZ olmaz. Elbette bizim ne böyle bir mesajımız bulunuyor ne de böyle bir misyonumuz oluyor. Bizim isteyeceğimiz iş.. eğer bu güne kadar bizi izlediyseniz.. yani İNSANIN KENDİNİ BİLME işini dünyanın en büyük işi olan çişinden daha büyük olduğunu anladıysanız.. bundan sonra elinize kağıdı ve kalemi alıp bu tabloyu kağıt üzerine yazmanız ve buraya göndermenizdir. Bunu sizden istiyorum lakin bunu kendimde yapacağım. Yani t= tablolarını s= tablolarına çevireceğim.. bu çalışmada bir KELİME'yi öğrenmeden başak bir KELİME'ye geçmeyeceksiniz. Sözlüğe bakacaksınız.. bulamazsanız bana soracaksınız. Çünkü bazan sözlükte olmayan sözcükleri de kullanırım. Çünkü bir değere gerekli değişkeni kendim bulurum ya da bir değişkene gerekli DEĞERİ kendi kurarım. Elbette bu çok çok nadir olur. İşte sizde bunu yapar haline geldiğinizde artık dilinize hakimsiniz.. demektir. Diline hakim bulunan dinine de hakim olur. Saygılarımla sağlıcakla kalınız. Osmanziya 01.11.2024 İzmir üçyol 07:38

WathApp TABAKAT gurubunudan alıntı..
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03