Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya  
Mesaj icon Konu: âlem Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3891

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: âlem
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 11:33
Paylaşımlarım;

Tablolar ve bu tablolarin yapildigi YBA in reklami ve Osmanziya nin propagandasi olan merakli ve gizemli.. siyasi ve seksi yazilar.. anlaşilmaz ve soyut ve ağir konular.

Tablolari hemen anlamanizi beklemiyorum. Yalin olanlarida bulunur karmaşiklari da olur.

Konular ve yazıların ANLAŞILIR olmadiklarini peşinen kabul ediyorum. Ustelik bunlari aralarinda olmasi gereken cumleleri kasden yazmayip.. düşunmenize yol açsin diyerek ve bilerek ve isteyerek mubhem ve muğlak birakiyorum. Buna rağmen anladiklarinizk eleştirmenizi ve anlamadilarizi sormanizi beklerim. Çunku bu hem mutekellim hem muhatap için çok yararlidir

Bu ikisinden başka birde KELIMELER.. genelikle osmanlica olan bu sözcuklerin terimleri ve kavramları ögrenmek isteyenlere hitab eder.

Bu yılin ikinci ayinda.. bu yilin 8 nci haftasina imar ve inşa ve bina edilen bu tablodaki kelimeler olağanustu önemde fevkalede degerdedir.

Saygilarimla

osmanziya 24.04.2025 ucyol izmir

"Âlem buysa kral benim" diyecem lakin tablo "Boş baş ve kör kuyruk" diyer.. Baş ve kuyruk deyince belki OTOBURU merkeb ile ETOBURU aslan akla gelebilir.. aslında en yalın hayvanlardan sayılan YILAN gelir.

Biz de İNSANI bir ÇİFT YILAN şeklinde kuyruğu sinir sistemi ve damar sistemi damarlar ve sinirler ile başı yürek ve beyin olan bir biolojisi X şeklinde STİLİZE edilmiş insan resmi çizdik.

Eleştirilerinizi ve sorularınızı bekliyorum.

Osmanziya 24.02.2025 üçyol izmir 11:33

Yaptigim paylasimlarin biride sadece TABLOLAR ya da YBA reklami olan içerikli yazilar degil KELIMELERDIR.

Ornegin bu tabloda FLK dan FLH a.. NSR dan FTH a 14 buyuk harflerle yazilmis.. 4 u kırmizi 8 i mavi çok önemli terimler ve pek degerli kavramlardir.

Sadece bu sözcuklere dikkatinizi yöneltseniz ve aykınizi teveccuh bile pek çok aydinlik bulabileceksiniz.

Nasil iki genç ve guzel bacak erkek HASSASIYETNIN dikkatin çeker.. öylede SALAH ve HALAS polindromu da zihin HISSIYATININ ilgisini cezb eder.

Keza ZMN NMZ ile MZN ve NZM yatay ve dikey ÂLEM yapilanmasida yarin + isaretinin neden TANRI simgesi seçildigini herkese anlatacaktir.

Simdi bilinmemesinin nedeni OZO nun sadece yakinlari ve yakin çevresi tarafindan BILINMEMESI dir.

Fakat osmanziya kendisi tarafindan bilinmedigi için çevreside bilmiyor. Saygilarimla

osmanziya 24.02.2025 üçyol izmir 02:42

Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 11:38
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma