Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: istikamet | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3397 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: istikamet Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2021 Saat 13:15 |
20210809_131107_ISTIKAMET.rar
Bu rar dizini içindme; GUDU 3 TANE ISTIKAMET DIZINI ONCELEMEK SECIM dizinleri içinde yüzden fazla tablo var. İSTİKAMET Hilkatten kıyamete kadar sürdürülen YOLCULUĞUMUZ bir çizgi ve sırat üzerinde gider.. bu çizgi ve yol bazen daralır bazen genişler.. bazen kritik seçimler yapmak durumunda hatta zorunda kalırız. Bu seçimleri bu SECIM başlığı taşıyan dizin içindeki TABLOLARDA ayrıntılı anlattım. Tabloları okumak için her ne kadar YBA dilini bilmek gerekirse de bu dil zaten sizin diliniz olduğundan onu öğrenmek zorunda kalmadan bile isterseniz yeteri kadar merak ve ilgi.. gereği kadar sabır ve merak.. bulunuyorsa versiyon sırasıyla yalından karmaşığa kadar bu tabloları kolaylıkla okuyabileceksiniz. İSTİKAMET tabloların “istikamet”in ne olduğu yeterince açık ve seçik olarak anlatılmıştır. GUDU dizin içinde tablolarda MOTİVASYONUMUZUN ana şalterlerini göreceksiniz. ONCELIK dizini içinde tablolarda güdülenin istikamette yapılan seçimlerde nasıl takdim ve tehirlerin bulunduğunu göstermiştir. Burada sunulan örnek tablolar bile dikkatle izlediğinizde ve itina ile baktığınızda size anlatım yapacaktır.. hepsi evvel ve ahir YATAY zahir ve batın DİKEYİ formatında verilmiştir. Fakat asıl olan siz yalın ve sadeden başlayıp karmaşık ve zor olana doğru gitmenizdir. Bunun da yapılmaya değer bir arayış olduğunu sonunda anlayacak ve bana teşekkür ve dua edeceksiniz. Düzenleyen osmanziya - 09-Ağustos-2021 Saat 13:27 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |