Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim
Mesaj icon Konu: AMUSUN NIKAHI VE KAMUSUN NAMUSU Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 3158

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: AMUSUN NIKAHI VE KAMUSUN NAMUSU
    Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2017 Saat 10:56
ARKADAŞLAR.. bir saatten fazla inter-NET'te meşgul olanı internet bağımlısı olarak görüyorlarmış.. yani sigara bağımlısı nasıl akşam kadar sigara içerse.. ve böylece bir yararı olamayan sigaradan ayrılamıyorsa akşama kadar internetten çıkmayan adamlarda net ve özelde sosyal medya ve özel de face bağımlısıdır.. ve benim gibi eli boş ve gönlü hoş insanlardan tutunda bilgisini.. birikimini.. başarısını.. hizmetini.. ürününü.. malını sunmak ve sergilemek isteyenler bu KOLAY ve UCUZ ve ÇABUK pazarı ve piyasaya karşı ilgisiz kalamayacaklardır. Sonuçta bu gereksinim ve arayış arasında kalan BAĞIMLILIK.. karşı konulması gereken ciddi bir KENDİNİ GÖSTERME hastalığıdır.


Çünkü insanın ÜRÜNÜ kadar ONURU vardır.. hasılatı kadar haysiyeti olmanın ilk durağı sorunlarımızı GEÇİM ile çözmektir.. yani temel gereksinimizi karşılamak için bir meslek edinmek ve ona göre mal ve hizmet sunmak ve almak düzeni içine gireriz.. sonuçta aş ve eş ile ev ve av temin eden İŞ, bizim ilk durağımız olur. İşimiz ile gelirimizi giderimizden fazla yapmaya çalışarak geçim denin olguya sağlamaya çalışırız.. ikinci aşamada sadece kendi geçimini değil başkasının geçimini de yardım edecek yani işçi çalıştıracak işler yaparar geçim aşamasından ÜRETİM aşamasına geliriz.. ve böylece diğer üretenlerle REKABETE başlarız ve bu daha kolay, ucuz ve çabuk mal ve hizmet üretimine kadar gider.. ancak gayrı meşru PARA KAZANMA'ya dayandığında ve amaçlandığında KAPİTALİZM ortaya çıkar.. sonuçta gele gele hırsız sağcılar ve dinsiz solcuların dini (hakk) ve emeği (kuvveti) para-vana ve para-toner ettiği partiler ve ideoljilerin ÜN'üne geliriz.


Her ne ise iki gündür yazdığım yazılarla yazarlık yolunda azar azar ilerliyorum.. umarım azmam.. hazır YAZAR ve hatır YAZAR.. olan ÜNLÜ'lerden olmam.. umarım.


Amusun nikahı ile kamusun namusunu yazacaktım.. fakat fırsat ve vakit bulamadım.. fakat burada önemli olan yöntembilime ilişkin "sıfat" başlıklı yazıdır.. diğerleri reklam...


işte yazılarım:

    20170104_105436_AMUS.rar

işte tablom:



Düzenleyen osmanziya - 04-Ocak-2017 Saat 11:02
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk