Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: turkcu yazarlar | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3385 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: turkcu yazarlar Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2024 Saat 14:33 |
Rabbimiz Değerli Ağabeyimize gani gani rahmet ede.. mekanını cennet makamını âli ede. Amin.
1980 lerde savcılıktan istifa ederek KÜLTÜR bakanlığına geçecektim.. olmada Toprak Tarım Reformu Müsteşarlığına geçtim sonra KÜLTÜR bakanlığına geldiğim.. geldiğimde Değerli SÖZLÜK YAZARI D. Mehmet Doğan.. Yahya AKGENGİN.. Ağabeylerle tanıştım ve bu nette Türkçü olduğu söylenen bu yazarlar içinde Ahmet Hamdi Tanpınar Arif Nihat Asya Esat Mahmut Karakurt Hüseyin Nihal Atsız Hamdullah Suphi Tanrıöver İsmail Gaspıralı Mehmet Fuat Köprülü Nihad Sami Banarlı Mehmet Emin Yurdakul Mehmet Akif Ersoy Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu Ömer Seyfettin Peyami Safa Reha Oğuz Türkkan Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yusuf Akçura Yahya Kemal Beyatlı Yunus Emre Yavuz Bülent Bakiler Ziya Gökalp YAVUZ BÜLENT BAKİLER ile tanıştım.. hepsiyle karşılıklı sevgi ve saygı dışında FİKİRİ bir alış verişimiz olmadı.. çünkü o zaman 30 yaşında toy bir kimseydim.. insan nelerde de öğreniyor sonra.. örneğin burada MEHMET Akif ERSOY türkçü yazarlardan gösteriliyor oysa biz onu İSLAMCI biliyorduk.. bunanla beraber HARF sırasına göre dizilen listede ZİYA GÖKALP hepsini açıklıyor.. Batıcılık ve Türkçülük ve Osmanlıcılık bizim içinden çıkamadığımız CILIKCILIKTIR.. bunun değişmesi için elli yılın geçmesi dil ve din ile emek ve özgürlük gibi ortak İNSANI değerlerin partilerin alet ve ideolojilere bayrak yapılmasından utanılması gerekmektedir. Saygılarımla osmanziya yontembilim.com Ramazan GÜNDÜZ Kardeşim Yazdı: Bir müslüman,İslam,din,diyanet adına konuşuyorsa şahitliği doğru yapsın. Yalan söylemesin,ilkeli olsun,taviz vermesin,samimi olsun,tarafı hak-hukuk,adalet olsun. Haksızlık,zulüm kimden ve nereden gelirse gelsin,hakkın hatırı alidir desin. Beklenti içinde olmasın,taraf tutmasın,tarafı hak ve mazlum olsun. Dürüst ve namuslu bir aydın olsun,satılmasın,hilecilik yapmasın,eğilip-bükülüp yamulmasın. Çifte yesin,sopa yesin doğruluktan ve Haktan ayrılmasın. Değilse bir şey lazım gelmez. Delidir ne yapsa yeridir der geçeriz. dedim ki: Haklısınız Hocam, şehadet ve TANIKLIK dünyanın en önemli işidir. Düzenleyen osmanziya - 15-Ağustos-2024 Saat 07:36 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |