Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Din | |
YöntemBilim Forumu | Diğer | Din |
Konu: insan ve hayvan arasyndaki farklar( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3406 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: insan ve hayvan arasyndaki farklar Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2011 Saat 14:48 |
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1200079&title=yeni-asimo-bagimsiz-hareket-edebiliyor#
Makine yapan makine olan insanyn yeni bir merhalesi...
Hayvanlary idare eden insanyn kendine yeni bir hayvan in?a etmesi...
Ynsanlaryn giderek hayvanla?ty?y ve makinelerin giderek insanla?ty?y bir gelecekte en büyük tehlike The Matrix filmenin uyardy?y gibi yine teknolojiden geliyor.
Böylece insan kendini ve Yaratyn ve Yapanyny my daha çok tanyyacak ve daha iyi mi anlayacak.. yoksa imanyny yitererek makineden ve hayvandan a?a?y my dü?ürecek ?
Ben bu olumsuz sonucu insanyn a?aca?yny dü?ünüyor ve inanyyorum.
Çünkü Tanry abes i? yapmaz.
Allah akibetimizi ve ahiretimizi güzel ve iyi etsin.
Amin
Sa?lycakla kalyn.
Osmanziya
Düzenleyen osmanziya - 09-Kasım-2011 Saat 14:49 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |