Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: OLUMLULAR | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3406 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: OLUMLULAR Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2024 Saat 07:21 |
Ustalık çaba istemez hocaya gerekmez... OSMANZİYA OLUMLULAR Olanaklar Olasıliklar Yetenekler Seçenekler Yetiler Beceriler Yetkiler Başarilar Yedekler Olanaklari genişletme.. Olasiliklari çeşitleme.. Başarilari geliştirme.. Kısaca zamn ve mekan ve imkani yararli ve verimli KULLANMA önemli ve degerli bir san'attir. OLUMLULAR çıkar ve yarar OLUMLUDUR Önem ve değer OLUMLUDUR bAŞKA NE VAR ? Yètiler yani istidatlar Yetenekler yani kabiliyetler Arasinda ne fark bulunuyor ? Istidat san'at.. Kabiliyet meharet.. Oluyor. Yeti san'ata (...ustaliga ?) Yetenek beceriye Değışiyor ve dönüşuyor. Becerikli bir USTA "çapa" istemez.. Bilgili bir HOCA da"yasa" gerekmez.. Kız ve kızan Kadın ve erkek Bayan ve bay Kari ve koca Ana ve bana Nene ve dede USTA ve HOCA Bunlarin genetik VİTAL ve nöronluk EMIK ile idetik ve ETNIK e egoluk ETIK ile ne alakasi bulunuyor ? Insanin bio-psik yapisi neden KENDINI GÖSTERIR ? Fiziko-şimik bir öykü olsun diye mi ? Bu öyku ve anlatinin.. tell story nin oyun kurallarini biliyor musunuz ? Insanlar sayisinca çevrilen bu filmin bir senaryosunu da siz yaziyor ve kitabi mubin olan amel defterine siz çeviriyor ve imami mubin olan ömrunuzu kendinize ve etrafa okutturuyor sunuz! Sunuyor ve seriyorsunuz.. işte OLUMLULAR hablosundaki 35 tablinun kablolarini çifter cifter dokuyup birer birer okuturken.. orali bile olmayan buralilara ne diyecegimi bilmiyorum ? Âlem buysa KRAL benim.. bagımsiz ve bağsiz koleler karşısinda.. OSMANZİYA 08.02.2024 Üçkuyalar-İZMİR Tüm tablolar bu hablo içinde: 20240208_071941_OLUMLULAR.rar Bu yazı bir reklamdır.. YBA öğrenilmesi.. kullanılması.. yararlanılması ve edinilmesi için. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |