Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: TARLA | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3438 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: TARLA Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2016 Saat 22:11 |
TARLA dizini içindeki dosyalar:
20160616_221239_TARLA.rar The Matrix filmindeki insan tarlaları aklıma geldi.. aslında çakma olmayan insanı ne tarlalardan hasat edebilirsiniz ne de fabrikada imal edebilirsiniz.. rahmet tarlasından çıkan mahsulatı kudret fabrikasında işleyerek bir "insan" imal etmeyi denedim.. TARLA dizini içindeki TARLI1-2-3-4 dosyaları içinde.. elbette bunu bildiğiniz kablo ve tablolarla yaptım.. kablolar zihin tarlasından tablolar şuur fabrbikasından.. ve bu arada hayalin serbestiyeti ve vehim ebediyeti ile tanıştık.. en en ve en güzeli Rabbani Latifeyle müşerref olduk. Dizinin içinde bir tane de düz yazı bulacaksınız.. Fakat asıl hazine HABLO içindeki tablo ve kablolarda. Birde s=tarla13 numaralı tabloyu da buraya yapıştırdım. Buyrun.. yöntembilim.. insanbilim ve islambilim gözünden İNSAN manzaraları Sağlıcakla kalın. 16.06.2016 bereketi devam ediyor.. Osmanziya Düzenleyen osmanziya - 16-Haziran-2016 Saat 22:13 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |