Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim
Mesaj icon Konu: bağımlılık Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3438

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: bağımlılık
    Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2017 Saat 18:18
Bağımlılık..

Aşağıda bağımlı olduğumuz resimde görünmeyen kamer / ay /moon dahil olmak üzere 11 nesne koydum.. bunlar gök nesneleri olabilir ve biz de onların biri ÜZERİNDE en cok on bağımlı olarak yaşıyoruz.. için canımızı yürüten yaşam bu nesnelerin üzerinde oluşmuş..oldurulmuş.. öldürülmüş.. yani iş sadece olmak değil ölmekte var.

Sonuça alışkanlıkları kurmakta var kırmakta var.. fakat bizi kurulmuş alışanlıkları var oluşumuzda biriktire biriktire.. İRKİLMEDEN yürümek isteriz.

Rizikolara girmeye korkarız.. sadece nesnelere BAĞIMLI kalmakla yetinmez kimselere de BAĞLI kalırız.. anamıza bağlı.. karımıza bağlı.. çoçuklarımıza bağlı.. patrona bağlı.. hocaya bağlı.. devletin başına bağlı yaşarız.. bir tane kralımız yok ki.. hatta bunların bazılarını tanrısallaştırıp kutsallaştırmışsak.. yani gülüm keten helva..

Elbette tüm bağımlılık ve bağlılıkları reddeden anarşist değilim.. artık bizden geçti.. yaş olmuş 65 isyan etsen ne olur.. etmesen ne olur..

Ancak benim isyan ettiğim alışkanlılar ve alışkınlıklara ilişkin esaretimiz ve köleliğimizi dillendirmek ve kendime ve başkalarına bir yol açmak..

ALIŞ tamam fakat bir KANLIK var.. bir de KINLIK.. kanı damar kını sinir olarak görürüm.. yani ya alt beyine veya orta beyine ait hormanal bir itiyad.. ya üste beyine ait bir itimad..

Şimdi bu konularda onlarda kişisel gelişimci.. yüzlerce şuur altıcı ve binlerce şifacı harıl harıl çalışırken bana iş mi düşer.. bilge vermek ve insanları aydınlatmakta..

Belki yazılarıma ALIŞKIN üç beş kişi.. sürekli izleyen yirmi beş elli kişi.. beni adam yerine koyuyorsa onlarla sohbet babında.. tartışma babında.. eleştiri babında yazıyorum.

Ancak bu iletinin ekindeki rar dosyasında bir hazine var:

20170105_181544_BAGIMLILIK.rar

Alışkanlıkları kurmak ve kurmak konusunda ALIŞKANLIK edinmiş insanlar varken benim kurtulamadığım alışkanlıkları bakarak ahkam kesecek halim yok.. lakin hazinelerimi de inkar edemem..

Bu da insanların 6000 yıllık yazı tarihinde saptadıkları yakın gök cisimlerimiz... biz evrene muhtaca ve mecbur.. insanları.. gök adalara bağımlı adamalrız.. işte bize en yakın adalar.. bunların hangisini gezdiniz gördünüz :

bir arkadaşım cehennem nerede diye sormuştu.. işte yanıtı.. enerji paketleri olan zerreler v hücreler cehennemin ve narın bir parçası değil mi
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide