Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3997 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2017 Saat 01:59 |
Esselamü Aleyena ve A'la İbadillahissalihîn...
20170226_020040_BILGIBUYRUK.rar Bir müslüman boş bir odaya girdiği zaman oranın boş olmadığını bilir melek ya da şeytan bir sürü zişuur varlığın olduğunun şuurunda odaya yukarıda selamı verir. insanlar deyince de artık sadece beşeri değil cinni ve meleki ve ruhani tüm zişuurları kast ediyorum.. bu web sayfanın verilerini saydığımda.. hatırı sayılır derecede en az iki yüz bin giriş yapıldığı anlaşılıyor. Sanırım bana gelmeyen GERİ TEPKİLERDEN (teşekkür.. beğeni.. görüşe katılma.. görüşe katkıda bulunma.. düşünceyi eleştirme.. sövme.. övme ve sair geri dönüşler bulunmadığına göre) bunun en çoğu 190 bininin web gezici motorları olan ve virüs olmayan ve bilgi toplayan böcek nesneleri olduğunu düşünüyorum.. geriye kalan 10 bin insani girişin binde biri olan 10 tane tepki gelmiştir.. 10 yıl içinde.. ki bunun beş tanesini de kendi kendime vermişimdir. Bu böceklerin ucunda da mutlaka bu bilgiyi tarayan ve kendini belli etmeyen ve çoğu izin almadan yapılan bu girişlerin İNSANLARIN bazılarının bu yazı ve tabloların değerini bilip sonradan kullanmak ve yararlanmak amaciyle topladıklarını da biliyorum.. belki Türkçe dilinde yine haber vermeden bu bilgi ve dosyaları ve tabloları toplayan insanların da bulunmasının düşük bir olasılık olmadığını da biliyorum. Bu geri dönüşler olmamasına rağmen.. yine hala bu yazıları ve tablolarını buraya bindirmemin amacının bir teşekkür ya da ekonomik çıkar ya da kültürel onur beklentisi olmadığını ve buna rağmen bu neşrin sürdürülmesine şaşıracak insanlar olacağını da tahmin ediyorum. Onların hayretlerini hemen karşılayım ki benim bu çalışmaları yapabilmem için özel bir motivasyonumun bulunması gerekir diye düşünülmüştür.. elbette bu işleri yapmakta bir çıkar ve yararım olmalıdır.. çünkü kimse ya da nesne olarak her birimizin ve hepimizin hem gereksinim hem de arayış olarak bazı nesneler vermeye ve bazı nesneler alamaya.. doldurma ve boşaltmaya kendimizi zorunlu ve gerekli biliriz. Meleklerin enerji vererek maddelerin enerji alarak yaşayabildiğini söylerler... Keza kimselerin ve nesnelerin de kimseler ve nesneler alarak var oluşları kurup iş,işlem ve işletimlerini kılabildiklerini de ve böylece devinimde ve eylemde bulanabildiklerini bizler gözlüyoruz. Bundan dolayı benimde ömrümün fonksiyonu ve ürünü ve hasılası olan bilgileri ve buyrukları.. görüşleri ve düşünceleri ve özellik tabloları webde neşretmek gerektiğini biliyorum ve bunları yapmak bana hem işlevimi hem görevim yapmış olmak doyumu ve duygusu ve dinginliği veriyor. En azında TANRI'nın tüm yarattıklarını ve yaptıklarını gözleyen bir SÜPERVİZÖR olduğunu anladıktan sonra kendini bilen KİMSE için onun görmesi ve izlemesi.. anlaması ve olaylarla kendini bilene anlatması.. beğenmesi ve beğenmemesi.. yetiyor. Ancak bu arayış ve amaç sonrasında bizlerin gereksinim ve ereksinimleri içinde bu tabloların ileri tepkilerinin geri tepkilerini almak istiyor ve on yıldır bunun için bekliyorum. Uygarlığın bu gün geldiği tablo iç açıcı değil.. müslümanlar cehaletlerini ve müslüman olmayanlar ise dalaletlerinin farkında değiller.. bu yüzden müslümanlar dünya ve müslüman olmayanlarsa din tarafından kullanıldıklarının farkında değiller (üretici olarak).. müslüman olmayanlar müslümanların dünyasını hazırlıyorlar.. müslüman olanlarda (yani son mesaja inananlar) dünya tarafından kullanıldıklarının farkında değiller.. müslümanlar müslüman olmayanların dünyalarını hazırlıyorlar (tüketici olarak) kısaca bağımlı krallar kölelerinin çalışmalarını işçi ve tedarikçi olarak.. hazırlıyorlar .. bağlı köleler de krallarının hazır yemelerini hazırlıyorlar.. ve sonuçta her iki tarafta birbirlerini hırslanmış ve hasetlenmiş olarak DİL tarafından kullanıyorlar.. sonuçta dil dünyayı belirleyen ve dini tanımlayan bir VİZÖR oluyor.. bunun üstünde de süper vizör olan TANRI bulunuyor.. diye örüyor ve görüyorum. Zaten masonlar bu örgüyü GÖZ simgesiyle belirlerler.. ancak ben öyle örüyorum onlar öyle görüyorlar.. bu yüzden ben onlardan üstünüm.. süpervizör Tanrı.. vizör dil.. masonik göz.. masonlardan üstünüm ve dile yakınım.. çünkü dili kullanmıyorum.. ne edebi ne de felsefi ne ekonomik ne de politik olarak dili kullanmıyorum.. kaldı ki masonları.. müslümanları ve marksistleri de kullanan daha bir organizasyon olduğunu Max Terry açıkladı.. bu gözün ne olduğunu bilmiyorum.. ancak bu göz gördüğünü düşünüyorsa onun da MMM den farkı yoktur.. şimdi bu MMM özgürlüğü WWW özdeşliği oldu.. bu aynada sadece NASIL olarak LİSAN görünür.. neden ve niçin olarak bilgi vermez.. işte bu bilgiye sahip her bir vizör hangi aynanın önünde olursa olsun onu kullanabilir.. her bir makam bir aynadır.. her bir masa ve kasa ve koltuk bir yansıtıcıdır.. alttakini yukarıya verir.. sonuç her insan bu ayna çervesinde sorunluluğunun geçiminden yükümlü.. sorumluluğunun seçiminden yükümlü.. ve süpervizöre de hesabını verecektir. işte bu yüzden yine bilgi ve buyruk hakkında vardığım noktayı buraya toplayarak yükümlülüğümü yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bilgi sevgi ve sağlıcakla kalın. OZ ![]() ![]() Düzenleyen osmanziya - 26-Şubat-2017 Saat 02:01 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |