Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: BICIM | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3438 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: BICIM Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2017 Saat 01:34 |
BICIM dizini içindeki dosyalar.
20170709_012735_BICIM.rar Esselamü Aleykum; usul'ün biçimi ile uslüb'ün biçimin merak ettim.. bir sürü gereksiz tümce kuracağımı BICIM dizini içindeki tabloları yaptım.. tam 23+2=25 tablonun ortasındaki 14.ncü tabloyu da kopyalayıp aşağıda yapıştırdım.. sanırım ilim ile kelam arasında duran isim noktasında bir karara varırsınız. Hem de günlük dilin düz yazısından daha kolay bir biçimde.. biçim içinde göreceğinim biçem (uslüb) ve yöntem (usul) kelamın söz dizimi ve ilimin anlam bilimi arasında bir yerde karşılıklı duruyorlar.. uslüb beyanı zikrederken.. usul maanı fikrederken işe yarıyor ve sizde kolayca meramı anlayorsunuz Uzun sözün kısası.. tabloları inceleyin ve görün nasıl örülmüş.. Bilgi ve sevgi ile sağlıcakla kalın. Osmanziya |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |