Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: AYN | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3450 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: AYN Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2017 Saat 19:37 |
20171028_192713_AYN.rar
50 ye yakın dosya içinde yine İNSANI inşa ettim.. belki 50 bininci kez... Kimse merak edip bakmayacağı halde yine buraya yükledim 13, 23, 33, 43 numaralı habloları Gelecekte YBA gözü ile okuyacaklar için. İnsan iştahı yoksa yemek yiyemeyeceği gibi.. İnsanın iştiyakı yoksa emek veremeyceği gibi.. Merakı yoksa ne kendi ne de başkasını inceler.. Aşkı yoksa ne kendini ne de başkasını sevebilir. Hatta ne yazabilir ve ne de okuyabilir. Bende iştahsız ve iştiyaksız bir halde mecburiyetle bakacaklar için bu dosyaları yükledim. Bir de resmini koyayım ayıp olmasın. Kaldırım mühendisi yerine kaldırımın resmini koydum Kaldırım mühendisi, genelde işsiz takımı için kullanılan bir terimdir oysa ben kaldırımı arayış mühendisi de arayışı olanlar yerine kullandım.. Günlük işin ardında ve gereksinimin ardında ötesinde gereksinimi karşıladıktan sonra ARAYANLAR için Gece ve gündüz.. Düzenleyen osmanziya - 29-Ekim-2017 Saat 00:07 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |