Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: inanc Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: inanc
    Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2018 Saat 23:19
Bu gün inanç konusunda web sayfamda bir çalışma yaptım.. önce MEŞİET konusunda Galaksi Not 5 in harika NOT editörü ile çalışma yaptım.. sabahdan öğlene kadar.. öğleden sonra da İNANÇ konusunda YBA mutfağında kablolarla INANC dizini içinde tabloları yaptım. Rar dosyasıyla bunları buraya bindiriyorum.

20180626_230921_INANC.rar

Rar dosyası içinde.. iki INANC tablo dosya.. bir MESIET resim dosyası.. üç tane de düz yazı dosyası var.

İnanç dosyasında kablolar adım adın döşenmiştir.. ancak kabloların adım adım izlenmesi sabır gerektirir.. tablolarda iki kablo yani dört terim eklendiğinde tablo bir versiyon sıra numarası alarak atlamıştır.. örneğin burada 23 tablo varsa 23*4= 92 tane terim var demektir ki bu terimler hiç bir ikinci kez kullanılmamıştır.. insan iki nesne bilir onu da karıştırırken bu 92 terimin bir arada bulunabilmesi YBA özgün anlam sürücüsü ve özgü anlatım aygıtının çok yönlü ve yanlı bir dil ortaya koymasından dolayıdır.


Aslında burada inanç YEM bir konu olarak ortaya konulmuştur.. maksad onun soyutunda YBA soyutunun gösterilmesidir.

Ama bu gün ortaya koyduğum tablo bu gün kadar İNANÇ konusunda yaptığım binlerce ve belki onbinlerce dosyanın en yetkinidir. Hele MEŞİET dosyası tam bir harika.. zaten izlerseniz anlayacaksınız.


Bizden bu kadar reklam.. sizden yapabildiğiniz kadar izleme.. imgeleme.. irdeleme.. inceleme..


Bilgi, sevgi ve saygı ile sağlıcakla kalın

Osmanziya

Bu da bu gün inanç konusunda face yüklediğim tablo:w
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2018 Saat 23:56
20180626_233944_musavat.rar

üç yazı beş tablodan oluşan.. bu rar dosyasında MUSAVAT ele alınmış.. MUSAVAT varsa meşieti vardır.. çünkü eşitlik yoksa tarafı seçmeye zorlayan ağırlık vardır.

İnananlar inandıklarının GERÇEK olduklarını var sayıyorlar.. diğerlerinin inançlarını da yok sanıyorlar.. inananlar biraz daha dikkat ederlerse diğerlerinin kendilerini gibi inanmadıklarını idrak terazisiyle tartarlar ise ortada herkesi zorlayan bir GERÇEK bulunmuyor.

İman ve teklif, İRADE'yi elden almaz.. akla kapı açar.. Şuhuda göre gayba giden bir yolu gösterir.. gizlenen gözlenen giden bir yoldan gidersin.. bu yollardan birisi dil'dir birisi de din'dir.. zaten 6000 yıldır ikisinin YAZILI tarihi birlikte yürür ve bu kanat bizim kültürümüzün kapısıdır.. Kültür KAPISININ dil kanadı vardır.. din kanatı vardır.. bu kapı da beşeriyetin yapısından çıkan MEDENİYET kapısı ile oluşturulmakta.. inşa edilmekte.. evrilmekte.. ilerlemekte ve gelişmektedir.

dil ve dinden bilim ve hukuk çıkar.. bilim ve hukuktan ticaret ve siyaset çıkar.. ticaret ve siyasetten teknoloji ve ideoloji çakır.. ahır zammanda bütün işler ulum ve fununa dökülmüştür.. artı öyle kuru kuru dil. din.. siyaset.. ideoloji götürülememektedir.

Bizim zamanımızda dinsizlik ve ateizm had safhada idi.. geçmişte musevilik ve yahudilik.. isevilik ve hristiyanlık.. susturulmuştu.. OSMANLI'nın çöküşü ile de muhammedilik ve müslümanlık susturulmaya çalışılıyor.


Bir daha belimizin doğrultulmamasına var gücüyle çalışıyorlar ve zaten son üç yüz yılda.. din kültürten parça parça çıkartılmaya çalışıyor. Buna müslümanların tavırları da etkili oluyor.. ilk kitap bende ve son kitap bende kırıtmaları ile semavi dinler arasında uyuşmazlık ve anlaşmazlık hadd safhasını çıkartılıyor.


Müslümanlar sanıyor ki bizi yahudiler ve hristiyanlar boğmaya çalışıyor.. onlarda sanıyorlar ki müslümanlar kendilerini boğacaklar.. yıllardır bu işlenmiş.. düşmanlıklar bilenmiş.. çünkü günlük siyasetten ötesini göremiyor insanlar.. ve bu yüzden artık ibadet ve ahiretten başka DİN hayata etkili değil.. zaten yürütemiyorlar.. ve bu yüzden insanlar yeni çözümler peşindeler.. fakat bunlarda tutmadı.. 1990 da sosyalizm çöktü.. sanırım 2040 da kapitalizm çökecek.. bundan sonra ise çözüm çocuklarımıza kalmış.. eski dinleri (musevilik, isevilik ve muhammedilik) ve yeni dinleri (nasyonalizm, kapitalizm, sosyalizm) karıştırıp güzel bir kokteyl yaparlar mı bilemiyorum.. ancak İNSANLIĞIMIZI unutmazsak yapabiliriz.. ancak insanlığımızı unutursak müslümanlık, masonlar ve marksistlik ideolojilerine angaje aydınlardan bir cacık olmaz.

Her ne ise artık işe yeniden ve ilk baştan başlamak gerekiyor DİL'den. YBA işi dilden başlatıyor.



IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk