Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: lâ havle Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: lâ havle
    Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2018 Saat 10:01
Bundan yedi sekiz sene önce YBA kitabının ilk versiyonunu hazırlamış ve altmışa yakın arkadaşıma göndermiştim.. üç kişiden dönüş almıştı.. hemde olumlu dönüş.. Mustafa Everdi, Turan Erdal ve İsmet Gedik.. bunlar Everdi hariç aydın, entellektüel birikimi geniş ama ateist kimselerdi.. Ancak Turan Erdal çalışmayı Sibel ATASOY'a göndermiş.. o da şöyle söylemiş.. Osmanziya bunu babaanneme anlatsın.. o anlarsa herkes anlar.. YBA anlamak için entellektüel birikim gerekebilir ancak kullanmak için gerekmez.. normal mantık, zeka ve hafıza ile birlikte anlamak için İLGİ varsa.. herkes kullanabilir. Zaten ANLAMA'nın dünyanın en zor işi olduğunu daha sonra "anlamadım".

Dün anneme (anahatun) ve eşime (hanımhatun) .. bir tablo ANLATTIM.. anladılar.. bu tabloları HATUNLAR dizini içinde bulunuyor. Bu tabloların en yalınını da aşağıya yapıştırdım. Bu yapıştırılan tablo "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahilelaliyyüza'azim" cümlesine açıklıyor.   Bu yazıya ekli MESIET ana dizini içinde altı tane de alt dizin var; Dunya, emanet, hasır, hatunlar, shıa ve vasat. Bu dizinler içinde her birinde ortala 15 tablo olsa.. 90 dan fazla tablo vardır.. hem de giderek özet haline gelen tablolar.

20181029_095608_MESIET.rar

işte bu tabloların kısaltılmış dizini...


Bu tabloların nasıl "okunacağı" üzerine yaptığım açıklamaları burada yinelemeyeceğim. izleyenler bilir.. zaten bu yazılar da izleyenlenlerim için.. sonuçta düz yazılarımı okuyanlar ile tabolarımı izleyen arasında çok büyük bir orantısızlık var.. bir defa tablolarımı izleyenlerden geri dönüş alamadığım için tam sayısını bilmiyorum ancak üç kişi geçmez.. fakat okuyanların üç yüz kişi ve bunların ancak otuz tanesi geri dönüş yapar.. 3..30.. 300 ve toplam üç isimde 3000 face arkadaşım var. Ancak bu üç kişiden bir iki arkadaş tabloları izlemeye, imgelemeye, irdelemeye ve incelemeye odaklandığında YBA uçağımız TAKE OF noktasını ulaşmış ve uçuşu başlatmış olacak.

Bilgi, sevgi, saygı ve sağlıcakla kalınız.

Osmanziya

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk