Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim
Mesaj icon Konu: CIPLAK BEN 01 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: CIPLAK BEN 01
    Gönderim Zamanı: 30-Mart-2019 Saat 12:25
CIPLAK BEN

CIBLAK BEN 01 dosyası içindeki beş dizin (hablo) içindeki 50 tablo

20190330_120454_CIPLAK_BEN_01.rar

Burada binirilmiş tablo, "CBLBEN 13" dizini (hablosu) içindeki cblben 12 numaralı word dökümanının JPG resmidir.





Elbette bu tabloyu anlayabilmek için bu tabloya kadar yapılan yalından karmaşığa doğru 14 tabloyu teker teker izlemeniz.. imgelenemiz.. irdelemeniz.. incelemeniz gerekir.. bu işi yapmadan, bakmadan, görmeden bu tabloyu anlamınız.. bu güne kadar olan deneyimlerimi nazara alırsam.. pek olası değil.. bu yüzden bu tabloları bunu sizin okumanız için değil gelecekte okuyacak YBA dilini bilenleri için.. geleceğe emanet edilmek üzere siber uzaya bindiriyorum.

Ancak sizlerden de aşkı merak haline gelmiş kimseler için de ilgi, dikkat, sabır ve gayret ile anlamaya çalışacaklar çıkacağını umuyorum.


Burada toplam 104 tane dosya var versiyon sırasıyla ilerleyen.. bunun yarısını CIPLAK BEN 01 ikinci yarısını CIPLAK BEN 02 dizini içinde rar dosyası halinde yükledim..


Çıplak çıplak dolaşmazlar insanlar.. çünkü cinsellikleri var.. güçlü dürtülerini bir zarar ve tehlikeye atmamak için.. hayası, hicabı ve utandıkları için.. toplumusal bir ahlak ve dini bir emir olduğu için.. ÖRTÜNÜRLER.. kimileri az kimileri çok örtünür.. kimileri örtünür görünür lakin götü görünür.. kimileri götünü örtmüştür lakin gönlünü harama örtememiştir.. yani insan çok çeşitli durumlar ve konumlar alır.. ancak biz bu tablolarda kavramları kablolar halinde konumlandırarak bundan anlamlar ve anlatımlar ortaya çıkardık.. bu işi yaptığımız YBA dilini.. bu özgün dilin hızla anlam sürücüsünün kullanılmasını ve kolay anlatım aygıtının yararlanılmasını.. TALİB'lere öğretemedik.. hem YBA talibi yok ki öğretelim.. hem zaten pek çok kimse günlük dilin düz yazısından başka bir okuma ve yazması yok ki öğrensin.. hem zaten yeni bir dili işine yaramadıkça.. yararlanıp para kazanmadıkça öğrenen yok ki talib olsunlar.. zaten kozmik tembellik yasası buna izin vermez ki insanlar gayret edip kendisini (insanı) öğrensin.. "insan"ı merak edenler insanlar ise belli bir akedemik çevre.. belli bir kuramsal çerçeve ve belli bir kültür içerinde haps olmuş olup dışarı çıkmaya niyetleri yok ki yukarıda saydığım çerçeveleri birer birek kırıp YBA ile gerçeği, bu arada insanı ve bu arada kendini, kendi eliyle örmeye alaka duysun.. buna rağmen bir yine de DELİ gibi dillendirme ve dile getirmeyi.. düşündürme ve düşe götürmeyi YBA dile yapmaya çalışıyoruz.. bunun gibi binlerce çalışmanın birini burada yayımlıyoruz.


Buna rağmen yine de çıkmadık canda bir umut var deyip canımız çıkmadan önce günlük dilin düz yazısıyla yaptığım insanbilim reklamları ve islambilim propagandaları.. seslenmeye.. dinlenilmeye.. gündemde kalmayı sürdürüyoruz.

Umarım lodoslardan beklentimiz kalmadı ama poyrazdan bir rüzgar eserde.. tablolarımız canlandırır.. İnşaallah.

Bilgi, sevgi, saygı ve sağlıcakla kalınız.

Osmanziya    
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2019 Saat 13:15
20190330_130820_CIBLAK_BEN_02.rar

burada kalan 50 dosya var;

ilk yazıya 12 versiyon numaralı tabloyu yapıştırmıştık.. buraya da 63 numaralı tabloyu yapıştırıyoruz:



haliyle bu ilk yapıştırılandan daha karmaşık haliyle bununla beraber ilk tabloda olan hayal-ı hazır ile hatır-ı vehim.. buradada yerlerini koruyorlar.. vehim ve hayal sol görü.. hazır ve hatır sağ duyu olarak yerlerini koruyorlar...




IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk