Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: K P projesine EK Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2601

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: K P projesine EK
    Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2019 Saat 02:16



Bundan yaklaşık 10 sene önce istanbula bir iş vesilesiyle YBA tanıtmak için gittiğimde harbiyede yalovada kaldığım Hakimevleri misafirhanesinden dönerken yolda RASTGELE (on milyarda bir olasılıkla) tanıştığım Ahmet YAŞASIN Beye YBA anlatmaya ve tanıtmaya çalışmıştım.. Değerli arkadaşım kendisin geliştirdi ve başarılı çalışmalar yaptı ve fakat kendisiyle fazla ilgilenemedik kendisi de bizimle fazla ilgilenemedi.. buna rağmen LİNK EDİN vasıtasıyla bugün kendisinin veya alıntıladığı yerden aşağıda değerli bir tablo ile karşılaştık ve kendisine şu yanıtı verdik:
“Vizyon ve yetenek gereklidir ve fakat teşvik ve kaynak olmayınca yetersiz kalıyor.. yani proje ve parti olmayınca aksiyon planı hazırlanamıyor.. çok güzel hazırlamışsınız... tebrik ederim.. başkasından aktarmışsanız teşekkür ederim..


http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=328&FID=1&PR=3



bu yüzden projem hala proje halinde..” dedik. Daha sonrada “Bir diyağramınızı gördüm.. bunu yba diyağramı ile birleştirdim.. daha önce Kve P projesi başlıklı linki göndermiştim.. tablo diyor ki pazarı gören proje.. partisini ve parasını bulamadığı için.. hala yeni bir başlangıç arayışında.. ancak elli yıldan öte vadeli ve ekonomik ve politik olmayan projelerin böyle olması bence normal.. çünkü çoğu kimse hazır para, bilgi, karar ve çözüm arar.. kültürel ve sosyal projeler ile bunları vermez.. çaba ve gayret gerektirir.” Mesajını gönderdik.. burada söz konusu olan iki tabloyu da paylaşıyorum.. çünkü Mine isimli değerli bir arkadaşımı YBA projesini anlatıyorum.. umarım bu iki tabloyu değerlendirir ve çıkardığı anlamları.. eleştirerek veya sorarak bizimle paylaşır.
Çünkü her başarının yarısı şans ise yarısı rizikodur.. BİLGE insan her ikisini de aşan.. bir VİZYON sahibdir.. indi çıktılar onu engellemez.. hedefine yürür ve gayesine ulaşır.. Böyle üç dört tane arkadaşım olsaydı 120 yıllık proje aşaması.. 60 ncı yılında başlayabilirdi.. kimbilir belki başladı.. benim haberim yok 

Bilgi, sevgi ve sağlıcakla kalınız.
Osmanziya
05.04.2019




gelecek nasıl gelecek bilmiyorum.. ancak gelecek geçmişe olduğu kadar bu güne de bağlı olduğunu iyi biliyorum.. bu nedenle bu gün bu paylaşımı yapıyorum.. benim işim sayfırlar.. trinitiler.. neolar bulmak.. morpheus olarak hüsrana uğrasam da.. gelecek morpheus ve biçimin.. gelecek triniti ve tasarımın.. gelecek neo ve gücün.. hep birlikte gelecek KİMO VE GÜR'ü bulabileceğini ve İŞ'i çıkartabileceklerini umuyorum.. ancak bize düşen örerek GÖRMEK seçerek GEÇMEK gerekiyor.. ben onu yapıyorum.. umarım arkadaşlarımda onu yaparlar.. bizde görevimizi işlevimizle gerçekleştirmiş ve ödülümüzü ödevimizle almış oluruz.. cennetteki ödünümüz olan ışıklar ve gürler.. birbirlerini bularak yetkinlik ekseniyle aydınlancaklar ve yararlanma düzlemiyle olmayan özgürlüğü ve bulunmayan sonsuzluğu sağlayarak ve gerçekleştirerek yaşayacaklar.. böylece duyunç, bilinç, sevenç ve istençten müteşekkil tanınçlarını inançları birleştirecekler..

Aramakla bulunmaz ancak bulanlar arayanlardır diye Beyaziti Bistemaye selam olsun..

Anlarsam uzağım yakınımdır.. anlamazsan yakınım uzağımdır diyen Erzurumlu İbrahim Hakkı'ya selam olsun..

İslamiyet en büyük İnsaniyettir diyen İmamı Nursiye selamm olsun..

Güçe tapanlar ile güçten korkanlar ile çıkara bananlar ve çanak yalayanlar arasında seslerini fazla çıkaramayan insan olan müslümanlara ve müslüman düşman olmayan insanlara selam olsun..

Hasan ve Hüseyin'in acısını içine gömen Rasulullah'a selam ve salat olsun.. Bize de bu asırda Mehmet Ali'mizin ve Ziya Bekir'imizin acısını içimize gömdük.. ancak GELECEK DEVRİMLERİN en güçlü sesinin uygarlık iyiliklerini kötülüklerine galip getirecek İNSANLIĞIN inşasıyla onu çıkaracağız.

İnsanlık olmadan İSLAMLIK asla var olamayacak ve bunun hesabı insan olmayan müslümanlardan ve müslümana düşman insanlardan dünyada ve ahirette sorulacaktır.

Osmanziya
05.04.2019     

Düzenleyen osmanziya - 05-Nisan-2019 Saat 02:23
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk