Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: SEYTANIN RESMIDIR... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2611

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: SEYTANIN RESMIDIR...
    Gönderim Zamanı: 12-Ağustos-2019 Saat 01:21
20190812_011314_SEYTAN.rar

Geçmiş ŞEYTANLIKLARIMA dayanarak şeytanın resmini 45 tabloda ortaya çıkarmış bulunuyorum..

Şeytan deyince insanın aklına hep satanistler gelir.. şeytanların ve satanistlerin de birer insan olduklarını unutarak.. kaldı ki şeytanlar kendilerini şeytan olarak değil TANRI olarak tanıtırlar.. hatta TANRI'ının dostu olduklarını söyleyerek.. bazı münafık şeytanlarda kendilerinin TANRI oldukularını söylemezler.. Ancak ne kadar gizlerlerse gizlesinler artık ŞEYTANI açık ve seçik olarak tanımlayabiliyorum.. bu gelecekte tanımlayabileceğiz demektir.

Zaten ben (ene olmadan) hüve ve Şeytan olmadan Muhammed A.S. tanınmaz. Şeytan ve Muhammed olmadan da Tanrı tanınmaz.

Elbette biz burada laf söylemiyr ilim yapıyoruz ve yaptığımız ilmi de burada elliye yakın tabloda gösteriyoruz.

Her ne ise merak eden için saptadığım 13. numaralı resmi göstereceğim siz 45 nci resme çıkabilirsiniz.


Bilgi, sevgi, sayg ve sağlıcakla kalınız

Osmanziya


Şeytanı daha çok kalbimize gelen vesvese ve kuruntu ile tanırız.. duyum ve duygularımızdaki dalgalanmalar.. olumsuz olursa biliriz.. düşünce ve dileklerimizde titreşimler.. negatif olduğunda anlarız. Genelde karanlıktır.. kapalıdır.. fakat aydınlık ve açık olanları da bulunur.. bu tabloda daha önce yayımladığın SUİ tablosunu da göz önünde bulundurarak bakmak lazım.. bu tabloları DİLİN BEŞ İŞLEVİ başlıklı yazıda sunmuştum.. yani İNSAN tablosunun gölgesi olarak ŞEYTAN tablosu var.. Protogoras her şeyin ölçüsü İNSAN'dır.. demiş.. Tanrı ve Şeytan'ı tanımak için önce İNSANI tanımak lazım.. insanı tanımadan sadece Kainattan ve sadece Kur'an'dan edinilen bilgilerle ne dil ne de din ve ne de dünya açık ve seçik olarak ortaya çıkmaz.


Sonunda insan anlar ki insan içinde kendini şeytanıyla beraber inşa etmektedir.. ona karşı muhalefet ve mugayeret ederek var olur.. mutluluğunu ve kutluğunu.. erdemini ve yetkinliğini artırarak huzur bulur.. yoksa Yaratan neden seni günde beş kez karşısına çıkarsın ki..


Her bir namaz EZUBESMELE ile şeytanına karşı çıkarak başlar ve bu demektir ki Yaratan nazikçe seni incitmeden karşına şeytanı koyarak kendini geliştirmeye yaklaştırıyor ve kendine yaklaştırıyor.. ŞEYTANINI kurban ederek kendini kurtarabilirsin.. fakat o da o kadar tatlı ki ona asla kıyamazsın.. ve sonunda üçlü ile karşı karşıya kalırsın.. ene.. nefis.. şeytan.. ve hepimizin karşısında dışarıda dünyaya sahip bir TAGUT "dördüncüsü" vardır.. bu benim için YBA dir. bunu anlamak için ayetelkürsinden önceki bir ayeti ve ayeti kürsidensonraki iki ayeti oku.. bu dört ayetle bu dörtlü ortaya çıkar.. BEŞİNCİSİ hepimiz dinleyen ALLAH'tır.. Allah Azze ve Celle yar ve yardımcımız olsun. Amin.

Osmanziya 12.08.2019


Düzenleyen osmanziya - 12-Ağustos-2019 Saat 01:39
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2611

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2019 Saat 11:02
20190823_105903_KFRNFK.rar

küfür ve nifak üzerine 14 ve şeytanet üzerine 11 dosya daha ekledim.. ŞEYTANET tablosu ise aşağıda


İnsan kendini ve benini inşa ederken aynı zamanda şeytanını da inşa eder.

Cinni ve insi şeytanlar vardır.. ademliği ilk başlatan gibi ondan daha önce de cinliği başlatan vardır.. ÖNCEKİ cin ve sonraki ADEM uygarlığında iyiler ve kötüler vardır.. daha doğrusu iyi olmaya çalışanlar ancak bunu başaramayan ve sonra gücünü.. yetisini ve yetkisini kötülük uğruna kullananlar.
Ancak iyi ve kötüyü ile iyilik ve kötülüğü saptamak hele KÖTÜ kimseyi tespit etmekte oldukça zordur.

Cin uygarlığında yukarı çıkmış ve meleklere hoca olmuş AZAZİL isimli bir melekten bahsederler.. melek değil ama onlara hocalık makamına yükselmiş.. fakat adem yaratılıp ona baş eğmesi istenilince isyan etmiş.. Adem de isyan etmiş ancak tevbe etmiş.. iblis olan şeytan yani AZAZİL etmemiş.. bu bir rivayettir.. doğrusunu Allah bilir.. ancak büyük bir olasılıkla böyle olduğunu düşünüyorum.. kemalata yükselmiş bu insan (ki melekler ve ruhlar ile beşer ve cin İNSAN kökündendir) terakki basamağının son noktasın tedenni edivermiş ve bir daha yükselememiş..

Nitekim bizimkiler de öyle değil mi öcalan.. perinçek.. gülen.. erdoğan yükseldiler yükseldiler.. daha önce dünyada yükselmiş olan başka insanların yani dünyanın oyun kurucuları altında bu ülkeye YÜKSELTMEYE çalışıyorlar.. ancak kimileri legalite kazanmış kimileri kazanamamış.. ya da kazanılmış makam ve kanuniyetlerini yitirmişler.. her ne ise.. bunların hangisi şeytani hangisi rahmani bilemeyiz.

Amma şunu biliriz.. kimliğimizde.. kişiliğimizde.. bireyselliğimizde ve başkanlığımızda KENDİ ŞEYTANLIĞIMIZ HANGİ mertebede.. sonuçta şeytanlıktan kurtulmak için şeytanlığının ayırtında olmalı insan.. bu dosyalar için en büyük hata olan KÜFRÜN ve gevurluğun ve en büyük nisyan olan KİZBİN ve münafıklığın.. yapılandırılması var..

YBA ile bunlar gösterildi..

Karar vermekte size ait..
Bilgi sevgi saygı ve sağlıcakla kalınız.

Dinnur YAŞAR


Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2019 Saat 11:20
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk