Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: sirat | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3517 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: sirat Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2020 Saat 14:47 |
SIRAT.. YOL.. WAY.. NE DEMEKTİR.
Aslında buradaki çok değerli son tablo'nun bu aşağıdaki çok önemli son dönem dosyaların arasında fazla bir bağlantı yok... Fakat oradaki hakikat örmelerinden önce burada hücre ve transendency dosyalarına bakabilirler. 20200715_144602_HUCRETRANS.rar Buna gelecekte anlayacaklar.. Fakat bu günden söylemek istersem hakk ve hakikat hiç bu kadar yakın olmamıştım. Bazen kendimi dünyayı kurtaran kahraman SÜPERMEN gibi konuşsaydım.. o kadar aciz ve güçsüz görüyorum ki bir kimseyi bile arkamdan sürükleyemiyorum.. sürüklediğim yakınlarım bile ne kadar yakınıyorlardır kimbilir... Ancak eğer dünyaya ARAŞTIRICI bir zihin.. MERAKI aşk derecesine gelmiş bir şuur.. KUŞKUSU inanç derecesine gelmiş bir müslim.. olarak kendimden çok memnunum.. Bu Rabbimin bir ni'metidir. İşte böyle hesapsız ve garazsız sakin bir ARAŞTIRICI (müteharrir) mi desem.. ARAŞTIRMACI (taharri ) mı desem.. ARAYICI (muharrir) mi desem.. tahrirat katibinin üstünde HARRAT'ı bulunan HÜRRİYET öyle bir HAREKET verir ki sonunda cerir ve mururu ile ya dünyanın hararetinde yanar ya da ahiretin hararatinden (cehenneminden) kurtulur..diye düşünüyorum. işte onları bu yazının reklamı ile yaptığım dosyaları ve tabloları incelemeye bekliyorum. Bilgi, sevgi, saygı ve sağlıcakla kalınz. Osmanziya 20200715_144524_HAKAIK.rar Düzenleyen osmanziya - 15-Temmuz-2020 Saat 14:52 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |