Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan Bilim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3996 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2023 Saat 12:50 |
![]() Yazılanları (göstergeleri ve işaretleri) iki yerde bulursunuz.. sözlüklerdeki sözcükler ve kitaplardaki sözler.. burada TABLODA ise dikey ve yatay olarak yazılan harfler ve isimler görüyorsunuz. Harfleri birleştirerek “ isim ve KELİMEve ilim” elde ettiğiniz gibi.. burada kelimeleri birleştirerek kavram ve anlamları elde etmelisiniz.. Şimdi burada sadece bir tablo var.. ancak aşağıdaki rar dosyası içinde altmıştan fazla tablo bulunuyor. Bu tabloları yalından karmaşığa doğru imgeleyerek ve irdeleyerek okuyabilirsiniz. 20230119_123744_t=yoluz40.jpg Şimdi bu dosyalar halindei TABLOLARDA ne bulunuyor ? İNSAN... "İnsan"ı başta kendi "ben"iniz olmak üzere her yerde ve yılda görüyorsunuz ve biliyorsunuz.. ancak buradaki "insan" görülen ve bilinen insan değil örülen (Human design) anlaşılan insan. Işık eşyayı aydınlatır.. fakat insan insana insanı anlatır. Bilgi ve deneyim arasındaki muazzam boşluğun ayrındalığına ulaşmış bir İNSAN ancak bu tablolarda insanı arayabilir. 14.01.2023 günü beni ziyaret eden Değerli bir kardeşimin ziyareti vesilesiyle ona anlatmak istemiştim.. ancak nasip olmadı. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |