Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim
Mesaj icon Konu: secimler yaklasiyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2699

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: secimler yaklasiyor
    Gönderim Zamanı: 30-Mart-2023 Saat 02:42
SEÇİMLER YAKLAŞIYOR

Seçimler yaklaşıyor, bir SEÇİMLER dosyası hazırladım.. içinde
ALEM (11 tablo ve 1 düz yazı)
CONTA (üç alt dizin içindme 38 tablo)
INTİHAB (10 tablo)
KRAL (19 tablo)
SEÇİM (dört altı dizin içinde 40 tablo)
Dizinleri bulunur ve elbette dizinler içinde dosyalar ve tablolar.
Bir de duzlevha ve yesilyildiz fotoları.
Bu fotolardan hoşlanmayacaksınız.. ancak tablolardan hoşlanmıyorsunuz.
Olsun.. benim vazifem YBA ilgilenen geleceğe veri göndermektir.
Şimdi bu yaklaşık.. 120 den fazla önemli ve değerli tablodan birini rastgele seçin üzerinde biraz konuşma yapmak istiyorum. KRAL dizininden seçeceğim.. buraya da yapıştıracağım.

Ve bunun üzerine konuşacağım. Kimbilir bu seçim münasebetiyle seçim olayını anlatan 120 tabloyu versiyon sırasıyla inceler, izler, imgeler, irdeler YBA olayını anlarsınız.

işte tabloların olduğu RAR dosyası:

20230330_023845_SECIMLER.rar

tablo da bu:



Aslında seçimlerde eskilerin KRAL yenilerin BAŞKAN dediği bir APARTMAN yöneticisi seçiyoruz.. yani bir Kılıçtaroğlu   ya da Erdoğan da seçsek.. başımıza bir KRAL seçiyoruz.

Başkanlık sistemi de olsa Parlementer sistem de olsa.. başımızdaki kral hep AMERİKA olacaktır.. çünkü dünyanın kralı bu USA.. ne zamankı dünyanın kralı US (akıl) namı diğer LOGOS olur.. o zaman biraz daha hallice oluruz.. şimdi krala bir bakalım..

Dünyanın bütün düzenleri.. aile, şirket, parti, hükümet.. millet.. devlet.. medeniyet.. birleşmiş milletler ve sair bir BAĞIMLI krallık ve BAĞLI kölelik düzenidir.. ancak bunu hepimiz ve herbirimiz elimizden geldiği kadar daha insancıl, daha özgür.. daha barışçıl yaşanabilir bir dünya haline getirmek için uğraşıyoruz.. buna kuşkunuz olmasın. Tüm insanlar, Müslümanlar, masonlar ve Marksistler bunun için uğraşırlar ve ciddi bir surette çalışıyor.. hatta havralar ve kiliseler ve camiler bile.

Bütün bu ekonomik ve aynı zamanda politik örgütler kaçınılmaz ve kurtulunmaz olan savaş ve barışı tesis etmek için ellerinden geleni de yaparlar ve fakat buna rağmen de birbirini suçlarlar bu ayrı bir konu.. bu sadece insanı zaafımız.. kendi dünyamızda da öyle yapmıyor muyuz.. suçu gelin etmişler.. kimse almamış.. suçlamak.. karalamak, yakınmak bir türlü kurtulamadığımız psikoloji.. ha.. suçlular bulunuyormuş.. elbette bu özgür dünyada pardon özgür yapmaya çalıştığımız dünyada onlar da olacaklar.. kimse mükemmel değil.. suçlular biraz daha az mükemmel.. o kadar ve yaptıklarının karşılığını da dünya alıyor ve ahirette alacaklar. Fakat şunu unutmamak değil hiç birimizin SEÇİMİ mükemmel değil.. tam anlam ve kemaliyle yetkin bir seçim.. aynı zamanda bir geçim için yapıldığından kamu yararı ile kişi çıkarını dengelemek noktasından sağlanamıyor. Bunun için gelenek.. ahlak.. hukuk.. din gibi KURUMLARIMIZ bulunuyor.. ancak yeterli olmuyor.

Buna rağmen biz yinede seçeceğimiz KRAL için dikkatli olmalıyız.. seçim olayımız ya da intihap olgumuz nasıl gerçekleşiyor.. bunu anlamak için 120 tabloyu incelemek gerekmiyor.. zaten inceleseniz bile yetmiyor.. çünkü seçimi tablolar değil siz yapacaksınız.. biz yapacağız.. ben yapacağım.. sen yapacaksın.. tablolar sadece kendimizi ve seçimimizi anlamakta yardımcı olabilir. Kim bilir belki seçimi bırakır kendinizi anlamaya girişebilirsiniz. Keşke..    


Aslında yukarıdaki Kral levhası insanı YALIN bir şekilde anlatıyor.. burada ki fotografta ise insanı bir HARİTA haline getirdik.. dağları ve ovaları ile.. denizleri ve nehirleri ile.. şehirleri ve yolları ile.. fakat biz bu karma karışık görünen tablodan nefret ediyorsunuz.. öfkeleniyorsunuz.. havf ediyorsunuz.. korkuyorsunuz..



Fakat korkmanızı ve öfkelenmenizi hiç gerek yok.. bunu size değil geleceğe gönderiyorum.. şu da var ki bunları düz yazı gibi okur okumaz anlamaya alış olduğunuz için bakar bakmaz anlaşılır gelmeyen bu tablodan ürküyorsunuz.
Zaten bu tabloyu da ben bir günde aniden yapmadım ki üc dört haftadır.. tane tane işliyorum. Bu da YEŞİL YILDIZLISI




YEŞİL YILDIZLAR diyor ki:

Hüzün halis.. havf ciddi.. minnet safi.. müdare samimi..

olsun.. ancak bunlar denilir denilmez olan nesneler değil.. gerçekleşmesi için bir ömür çaba göstermemiz gereken hedefler ve gayeler.. Büyük bir olasılıklı samimi ve ciddi olmaya sağlayamayacağız.. içten ve etkin olmasak ve olamasak bile onları hedefe koymak.. insan olmamız için yetiyor. samimiyetimizi safiyete ve ciddiyetimiz halisiyete götürmek için çaba göstereceğiz. İşte bu dizindeki tablolar sizin bu durumu analiz etmeniz için oldukça yardımcı olacaklar.

Saygılarımla.. sağlıcakla kalınız.

Düzenleyen osmanziya - 30-Mart-2023 Saat 03:24
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk