Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: uygarly?yn katkycy ve katylymcylary..( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3467 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: uygarly?yn katkycy ve katylymcylary.. Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2012 Saat 01:16 |
http://www.maxihayat.net/bilgisayar/c-ve-unix-babasini-kaybetti.html#more-9512C programlama dilinin ve unix i?letim sisteminin kurucularyndan Denis Ric ya?amyny yitirmi?.. steve jobs gibi ça?da? kitle ileti?im aracy haline gelen ki?isel i?lem araçlarynyn DONANIM ve YAZILIM temellerini atan yaratycy insanlaryn ADLARI uygarly?ymyzy hazyrlayan di?erleri gibi tarihte yerini alacaklary ku?kusuz.
Adlaryn bir gerçe?i oldu?u gibi gerçeklerin bir ady var... S.J. ve D.R. adlarynyn gerçekli?ini biz yazdy?ymyz bu yazyda ya?yyoruz.. ki?isel i?lem aracymyzla katyldy?ymyz ça?da? ileti?im ortamynda manen onlaryn ellerini öpüyoruz. Peki adlaryn gerçe?i nedir ? Bunu da uygarly?yn kökeni olan insanly?a eri?ti?imizde görece?iz. Bunun için insanbilim olu?turmalyyyz. insanbilim için de yöntembilimi kurmalyyyz. Bunun içinde türetim ile tüketim arasynda bulunan üretim alanyna yöntembilimi getirebilmeliyiz ki bundan hizmet görenlerin yarary oldu?u gibi hizmet edenlerinin de çykary olsun. Amma bu sürece gelmek için uzun bir SÜREÇ var.. bu emek demektir, zaman demektir, sabyr demektir ve irade demektir. Bize de çaly?mak ve beklemek, ömrümüzün i?levini yerine getirmek, istidadymyzy sanata dönü?türmek ve adymyzyn gere?ini gerçekle?tirmektir. Sa?lycakla kalyn. Osmanziya
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |