Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: 12 ocağın 12 eylülden farkı yok.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2607

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: 12 ocağın 12 eylülden farkı yok..
    Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2016 Saat 20:50
12 ocağın 12 eylülden farkı yok..

hemen yeni bir anayasa yapılmaladır...


Savaş ve diplomasinden başka.. düşük yoğunluklu harb.. ayriliklari kişkırtma.. ve cagimizda buna eklenen anarşi ve terör ile devletler muharebe ederler.. haberi önce alan kazanır.. çünkü geç haber harab eder...


Bütün otoriter ve totaliter eğitim ve yönetim sistemleri de onun gibi düşünüyor asacaksın keseceksin maykıl caksın pardon yapacaksın edeceksin.. elbette bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler demiyorum.. eğitim sorunlarının ekononik politik sorunlar gibi olmadığı hele askeri çözümlere benzemediğini anlamak sosyo kültürel ögütler vermenin ilk şartıdır.. Ben zaten sayın onu biliyorum benim üzüntüm bu yazıya beğeni damgası vuran işi bilir dostlarım.. Sayın Başbakan ve Cumhurbaşkanı bu günkü hale bir on yılda getirmediği gibi bir yılda da çözemez. Hatta ülkedeki yenilikçi çözüme değilde ülke dışındaki geleneksel çözüme taraftar olduğu için kendilerine yandaş olmadığım gibi bu gün hale gelen durumunu çözülmesinde tarafların yani hükümetin ve terör örgütlerin iplerinin kendi ellerinden olmadığını görmek gerekiyor.. ip ne rus ne ingiliz ne de israil VATANDAŞLARININ elinde.. hükümetin ve örgütlerin belinde olmayan ve vatandaşın elinde olmayan ip kimin elinde.. ipler puştun elinde.. Amerikanın başında Bush olmasını gerek yok.. kim olursa olsun onun ipini de elinde tutan puşt yani "Ş" putu.. malumu şeytandan başkası olabilir mi ? İsterseniz kalbinize bakın kendisini teşhis edeceksiniz ?



Düşmana karşı ulusal birlik.. uzaylılara karşı küresel birlik.. fakat küresel birliğin baskısına karşı ulusal birlik ve mukavemet karşı koyamayacağını göre acaba ne yapmak gerekiyor.. ana avrat sövmek işe yaramayacağı gibi terörü lanetlemekte bir işe yaramaz.. zaten terörün amacı böyle etkilendiğini gösteren sövmektir.. kızgınlık belirtileri olan lanetlemektir.. DÜŞ'mana yapılacak en tekili reaksiyon DÜŞ'ünmektir. sorun nereden doğmuş.. anlaşmazlık neden çıkmış.. saldırı niçin yapılıyor.. gibi sorularla en sağlam yanıtı ve en sağlıklı kanıtı bulmaktır. Eğer bir yarış yapılacaksa şimdi bu görüş ve düşüncelerin paylaşımı olmalı.. ulusu sevmenin ve düşmana sövmelerin bir yararı yok..

Öyle bir ANAYASA olmalı türk kürt.. sağ ve sol.. dindar ve laik.. yeni müslümanların yani sunni ve alevilerin.. eski müslümanların yani musevi ve isevilerin.. talepleri karşılanabilmeli.. eline silahı almadan herkes komünizmi isteyecek kadar sosyalist .. şeriatı isteyecek kadar müslüman.. masonluğunu açığa çıkaracak kadar kapitalist.. olabilmeli ve eline silahı alanın hemen icabına bakılabilmelidir.

Çok mu zor.. idamı geri getirirsin.. olur biter.

Madem öyle.. işte böyle.. arkadaş.. beni.. seni.. bizi gözü kırpmadan sokakta öldürenin kendini öldürmesinin bir anlamı yok çünkü.. o kendini öldürmeden sen onu öldürürsen ancak kurtulabilirsin.. yoksa insanları kirli ideallerine alet ederek öldürmeyi sürdürecek bu doğal robotlar.. bu sahte şehitler.. bu düzmece kahramanlar..   

Yok tetikçiymiş.. yok ipi şunun bunun puştun elindeymiş...

Zaten biz buna engel olamıyorsak.. bizim de o robotlardan farkımız yok demektir...



Artık ne uzun adam ne gülen adam yok ve ne de zorunlu otelinde misafir edilen adam.. biz varız.. eğer birbirimize düşmanlığı bırakmazsak.. biz yoksak.. ben de varsam sen de varsan biz duvarların içinde yatan davarlığı sürdüreceğiz, demektir.



Allah yar ve yardımcımız olsun..

Amin.


Osmanziya










IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk