Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: RABITA | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3579 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: RABITA Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:03 |
GERÇEKLER acıdır.. adamın canını acıtır. Böylece uyandırır. DOĞRULAR katıdır.. adamı displine batırır. Böylece aydınlanır. Ister bilim adami ol ister film kadını uyanık bir aydınliğın bulunmuyorsa İLMİN ve İRADEN de boştur.. GÜZELLİĞİN ve İYİLİĞİNDE nâhoştur.. dedim kendi kendime. Ben bana dedi ki sana sekiz KOŞUL veriyorum ; iki nesneyi unut.. iki kimseyi unutma.. dört işi anımsa. Ben kendime dedi ki bende senden sekiz KURAL alıyorum ; iki nesneyi yaz.. iki kimseyi oku..dört nesneyi eyle. Koşullardan YASALARI çıkaran nefsim ile kurallardan YASAKLARI çikaran enem.. bir araya geldiler: Şu işlevi ödüne çevirdiler: önce emek sonra yemek. Şu gorevi ödeve çevirdiler: önce düşun sonra konuş. ÇÜNKÜ ÖNCE BAŞLAT Çalış.. sağlık olsun Üret.. huzur bulsun Başar.. ben kendini kurtarsın SONRA BITIR. Mustafa oğlu Ziya |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |