Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya  
Mesaj icon Konu: baslamak baslamak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2840

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: baslamak baslamak
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:21
Mustafa DEVECİ paylaşımı

BAŞLAMAK VE BAŞARMAK..
1) Başlamak için yalnızca BİR şeye ihtiyacınız var. Bir gülümseme bir arkadaşlığı başlatabilir. Bir el bir ruhu kaldırabilir. Bir mum karanlığı silebilir. Bir kelime,bir iş,iyi bir arkadaş,bir kalem ve bir kitap dünyanızı değiştirebilir. O BİR olanı bulun.
2) Diğerlerinden daha akıllı olmanıza gerek yok. Sadece diğerlerinden daha disiplinli olmanız ve başlamanız gerekiyor.
3) Kendinizi fethedin. Hayattaki veya işteki başarınız veya başarısızlığınız diğer insanlarla ilgili değildir. Bu sizin ertelemeniz ve mazeretlerinizdir. Başarı, başkalarını aştığınızda değil, kendinizi geliştirdiğinizde elde edilir. Kazananlar kazanmaya odaklanır. Kaybedenler kazananlara odaklanır.
4) Hiçbir şey değişmezse hiçbir şey değişmez. Olaylara bakış açınızı değiştirdiğinizde hem siz hem de gördüğünüz şeyler değişir. Yüreğinde ne taşıyorsan dünyayı öyle görürsün.
5) Her öğretmen bir zamanlar öğrenciydi. Her kazanan bir kez kaybeden olmuştur. Her uzman bir zamanlar acemiydi. Her gün atılan küçük adımlar sizi başarıya götürür.
6) Azim, Yetenek ve Potansiyelin çarpanıdır. Başarı kimin daha yetenekli olduğu değil, kimin daha aç olduğuyla ilgilidir. Bir nehir, gücünden değil, kalıcılığından dolayı bir kayayı keser. Aklına koyduğun her şeyi yapabilirsin ama korkularınla ​​yüzleşmek için harekete geçmeyi, kararlılığı ve cesareti gerektirir.
7) Stres, göz ardı etmemeniz gereken şeyleri görmezden gelmekten kaynaklanır. Görevi parçalara ayırın ve küçük başlayın. 1000 kilometrelik yolculuk bir adımla başlar. Belirli bir görevi yerine getirecek ruh halinde olmayı beklemeyin. Motivasyon eylemi takip eder. Başladığınızda motivasyonunuzun kendiliğinden geldiğini göreceksiniz. İlk adımı attığınızda karanlık konusunda endişelenmeyin, çünkü o zaman yıldızların en parlak parladığı zamandır.
Birkaç ay içinde değerli bir insan olabilirsiniz. Tırmanmaya devam ederseniz her dağın zirvesi elinizin altındadır. Kazanmasanda bir dahakine tecrübe edinmiş olursun.
9) Bir kez başladığınızda, ne kadar yanlış yönde seyahat etmiş olursanız olun, her zaman geri dönebilirsiniz. Bir durumu değiştiremediğinizde kendinizi değiştirin. Zeka, değişime uyum sağlama yeteneğidir.
10) Risk pişmanlıktan iyidir. O ilk adımı atın. En büyük risk başlamamaktır. Daha önce sahip olmadığın bir şeyi istiyorsan, daha önce hiç yapmadığın bir şeyi yapmalısın.
Ertelemeyin. O ilk adımı atmadan hiç bir şey size doğru gelmez..

Mustafa DEVECİ



Bu paylaşım için dedim ki:
Teşekkür ederim.. resimde çok güzel.. iş harekete başlamadan önce kocaman görünür.. başladıktan sonra çalışma esnasında becerebileceğin bir konuma dönür.. bir süre sonra o işin uzmanı olarak değil bir top (vazife) bir kaç işi birden yapabilirsin.


Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 20:24
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk