Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Dünya | |
YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya |
Konu: 2025 senesi | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3604 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: 2025 senesi Gönderim Zamanı: Bugün Saat 00:25 |
Yeni bir yıl yeni bir başlangıç.. yeni bir girişim.. yeni bir düzenleme.. yeni bir değiştirme.. yeni bir düzeltme ve yeni bir kontrol demektir. Bu kadar YENİ'lerin hepsi nasıl sağlanacak ? YİNE'leme ile! Geleneğin yinelemesi ile DEĞİŞİMİN yenilemesi arasındaki farkı kavradıkça.. sırrı anladıkça.. gizemi sağladıkça.. bilinmezi gerçekleştirdikçe.. bu işleri yapmak bir çocuk oyuncağı.. Lakin biz bunu lafta gerçekleştirebildik.. ma'na sağladıkça sağın ve solun dengesini kurabileceğiz.. hayata geçirdikçe.. bireye yerleştikçe de topluma doğru ilerleyecek İnşaallah. Niğde Saat Kulesi Eskimez Niğde Face gurubunuda İsmail Ünver paylaşımı selim ateş paylaşimi Değerli Arkadaşlarım, Dostlarım, Öyle bir yıl olsun ki… Gök, mavi olmanın ötesinde umutla dolsun. Her nefes aldığımızda bu mavilik yüreğimizde bir dinginlik bıraksın. Dallar sadece yeşil değil, sabırla uzanan bir el gibi barış ve dayanışmayı temsil etsin. Sarı tarlalar yalnızca bereketin değil, emeğin ve alın terinin kutsallığını hatırlatsın bize. Kuşlar ve çiçekler, insanlığın kirletmediği bir dünyada şarkılarını özgürce söylesin. Öyle bir yıl olsun ki… Ne başta dert ne gönülde hasret kalmasın. İnsanlar arasındaki sınırlar, kardeş kavgalarıyla değil, sevgiyle silinsin. Hepimiz aynı gök kubbenin altında olduğumuzu hatırlayalım. Nihayet, kardeşlik kelimesi içi dolu bir gerçekliğe dönüşsün, boş bir kavram olmaktan çıksın. Öyle bir yıl olsun ki… Ne zenginle fakir arasındaki uçurumlar, ne de insanlar arasındaki ‘sen-ben’ ayrımı kalsın. Kışın soğuğunda herkesin sıcacık bir yuvası olsun; hiçbir çocuk üşümesin, hiçbir yaşlı açlıkla yüzleşmesin. Huzurun ve dayanışmanın bir yıl değil, bir ömür sürecek bir temel haline gelmesini dileyelim. Öyle bir yıl olsun ki… Yaşamak, tıpkı sevmek gibi içten ve gönülden olsun. Sevginin yüzeysel bir kelime olmaktan çıkıp herkesin ruhuna dokunduğu bir yıl dileyelim. Eğer şikayet edecek bir şey kalırsa, sadece ölümden olsun. Ve bu ölüm, en çok gençlerden uzak dursun. Hayatın baharında hiçbir çiçek solmasın; hiçbir fidan, köklenmeden devrilmesin. Benim dünyaya bakışımdaki samimiyet ve inceliğimle birleştiğinde bu dilekler, yalnızca bir temenniden öte, insanlık için bir idealin ifadesi haline gelir. Bu mesaj, benim hayatımda değer verdiğim dostluk, kardeşlik, barış ve adalet anlayışını yansıtır. Belki de bu, benim kendi hayatımdaki mücadelelerimden ve inançlarımdan beslenen bir dua gibidir: İnsanlığın, vicdanın ve umudun yeniden doğacağı bir yıl… 2025, Türklüğün yeniden diriliş ve yükseliş yılı olsun! Geçmişin onuruyla, geleceğin ışığıyla; adaletin, birliğin ve kutlu bir yürüyüşün yılı olarak tarihe kazınsın. Türk’ün yılı, mazlumun umudu, zalimin korkusu olsun! Hoş geldin 2025! Umutlarımızın filizlenip barışa dönüştüğü, sevgimizin sınırları aştığı bir yıl ol. Yeni yıl; vicdanın, adaletin ve güzelliklerin daim olduğu bir geleceğin ilk adımı olsun. Herkesin yüreği kadar güzel bir 2025 dilerim! 🌈💐❤️🇹🇷 Selim ATEŞ Degerli Yazerim.. teşekkur ve tebrik ederim. Ne guzel bir istek.. ne hos bir dilek.. bir turkun yakarisi ciddiyetinde.. bir muslumanin yalvarisi samimiyetide.. saglik ve huzur ve başarilarla dolu nice yıllar dilerim. Mustafa BUĞUÇAM Değerli bir Kardeşime dedim: ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🖤🩶🤍🤎 yüreklerimizin ve yüreklerinizin zenginliği feyizli ve bereketli olsun 2025 de dahi.. dediki: Yüreklerimiz hep beraber Ayrı gayrımı vardır bizde. Tek yürek çarpar hepimizde Bizdeki bizden olan yürek. Sevgi ve saygılarım ile. 🌹🌹 Fahriye DALGIIÇ DEDİM Kİ: Saygı ve sevgi elbette karşılıklı.. birlik burada lakin içerik çeşitlidir. https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2594&PN=1 burada değerli bir yüreği seslendirdim 🙂 osmanziya Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 01:39 |
|
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3604 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:42 |
Yeni yıla.. yani 21 yüzyılın ikinci çeyreğine girerken dünyada hummalı bir çalışma başladı.. size UYGARLIĞIN öyküsünü anlatmak için TEKERLİK'in öyküsünü misal vermek istiyorum.
Amma bundan önce şu Necip Fazıl'ın bir şiiri aklıma geldi: Sevinin Mehmedim sevinin ölsekte eve dönsekte.. sanma bu tekerlek kalır tümsekte.. Yıl başlamış yıl bitmiş.. EBED bizimdir.. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |