Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim  
Mesaj icon Konu: sira Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 3497

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: sira
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 09:55
önce başlat sonra bitir
en başat FENA yasası
Tablonun sol alt köşesinde
SIRA adıyla gösterilmiştir.

[09:05, 08.12.2024] Mustafa Buğucam: Sırr- ı " R " demek " R " harfinin gizemi demektir. YBA harfler üzerine duran bir HURIFILIK demek degildir. HARF (hece) den sonra olan KELIME ile de ilgilenmedim. Fakat harfden önce bulunan HATT (çizgi) bizim konumuz.. düz ve egri çizgiler.. özellikle dikey ve yatay hattlar YBA dilinin harfi.. Yontem Bilimsel Analizin temel karakteridir. Bu meslegin manevi kokeni ELIF-LAM-MİM huruf-u mukattası.. HADID SURESININ ilk üç ayeti.. 4444 duasi denilen salatı tefriciyesidir.

Evvel ve Ahir ile Zahir ve Batın ISIMLERI 💛🥀💛 Hadid Suresinin 3.cu ayetinde ILMIN hududlari olarak tanimlanmıştir. Ayni zamanda tum bilimsel fikirlerde ve butun dinsel zikirlerde temel alinan terimlerdir. Imami Nursi RNK da ŞUALAR kitabinda yer alan MEYVE risalesinin Yedinci Mes'elesinde agaç ve yıl modeliyle mekani ve zaman YÖNLERI olarak modelleyerek ve örnekleyerek külli bir ANAHTAR olarak söz etmiştir. Ayrica RNK dan LEM'ALAR kitabindaki Yedinci Ricada bu modeli uygulamiştir. Tarihceyi HAYAT kitabinda bu milletin çok DEKART'lar yetiştirecegini soylemistir. Ayni zamanda bir ilim adami ve mutefekkir olan M.K. ATATURK ilk Turkçe GEOMETRI kitabı yazmıştir.

Biz Aristo'nun metafizik DORT SEBEB KURAMI ile Dekar'tın ANALITIK DUZLEM çıkarimini kullanarak YBA teknigini ve yöntemini ve dilini icad ettik ve bu çalişma uluslararsa II FILOLOJI KONGRESININ tam metin kitabinda yayimlanmiştir. Ayrica bu kitabi INSANBILIM ekiyle AMAZONDA yayımladik.

Bu tabloda söz konusu "SIRA"yı sag ve sol alt köselerde gosterdik. Mister MASTER OZO'nun bir STAR'i olan bu 2024 un son tablosunu herkes anlasin GDDY na çevirmeyede bir niyetim bulunmuyor. Zaten tablolar son derece dinamik ve hizli şekilde saat saat oluşuyorlar ve bunlarin GDDY sina çevrilerek durdurulmasi ve dondurulmasi gereksizdir. YBA ogrenen ogrenir. Üstelik nu işe girişmeyene de tablonun anlamini da merak etmez.
[09:18, 08.12.2024] Mustafa Buğucam: Biz geldik gidiyoruz.. yapacagimizi yaptik.. yazacagimizi yazdik.. YAZDIKLARIMIZI da gelecege gonderilmek üzere siber uzaya yükledik. GDDY ile uğraşanlar tribunlere seslenen ve kendini gosterenlerdir.. bizde YBA reklami için bunu yaptik ve kendimizi göstermekten fazla bir şey yapmadik ve hatta bununla maksadiminizi aksi ile tokat yiyerek YBA dilini enaniyetimizle golgeledik.. cehaletimizle perdeledik ve sümsuk ve sunepeligimle örttum. Saygilarimla saglicakla kaliniz.

OSMAN Osman Ziya Oglu nami diger Dinnur YAŞAR müstear adlarini kullanan Mustafa BUĞUCAM 08.12.2024 pazar 09:17 üçyol IZMIR
[09:41, 08.12.2024] Mustafa Buğucam: Yıllardir yazilarimiza editöR.. yazdiklarimiza webmasteR.. düşunduklerimize partneR.. konuştuklarımiza sekreteR..
yayacaklarimiza meneceR.. bulamadık..
nazaR.. basaR.. iRade.. iRfan sahibi
Ruyet.. Riya.. Rüya.. Re'y
maliki
beRR.. biRR.. naR.. nuR.. seyR.. hâkimi
Tanrı RA
Rabb.. Rahmân.. Rahîm..Rauf
isimleri ile beni göstermiyorsa ben kendimi gostergeleyebilir ve görunguyebilir mi yim ?

Sonuçta ÇEYREK DAIRE olan "R" bir sırr.. biz bu ďortte biri başlattik.. siz TABAKAT Ahalisine düşen gerisini getirmektir.

Saygilarimla
osmanziya

Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 09:57
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma