Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4076 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 22:18 |
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1609152449182547&set=a.1609152489182543 ![]() Rahmetli Abimizin mekanı cennet makamı âli olsun. Amin. Rabbimiz gani gani rahmet ede Değerli Abime osmanziya 26.04.2025 1990 lı yıllarda Rahmetlinin yönettiği Araştırma Dergisinde YBA temelini atmıştım.. daha sonrada kendisi KUTLU AYTUGU adıyla 170 kadar paylaşımı oldu.. hatta benim için Zamanın Aristo'su iltifatını yapmıştı.. fakat sonra zat alisiyle siyasi olarak ters düştük.. irtibatımız kesildi. Vefatından bir kaç yıl önce yine irtibat kurduk konuştuk. Fakat eskisi gibi yürümedi haliyle. Değerli Ağabeyimiz EĞİTİM konusunda bir çalışması: ![]() Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 22:28 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |