Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: imkan | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3614 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: imkan Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:31 |
https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=243&FID=3&PR=3
Bu gün bu yazı çıktı karşıma.. rastgele.. OLANAK.. avanak OLASILIK salatalık olanaktan çıkar olasılık avanaktan çıkar salatalık Salatalık bir borudur Olanakta öyledir.. Bu tabloda bunu gösterdik Elbette avanak OLAN olanaklar için değil.. olanak OLACAK avanaklar için. Çoğu insan ve hatta aydın hatta ülema denilen kimseler her ne kadar lisanlarıyla olanakları dile getirseler de ya da imkanları dillendirseler de akılları OLANAK'ın ne olduğunu bilmez.. sadece amirse olanak yazarsan siler İMKAN yazar.. ya da imkan yazarsan siler OLANAK yazar.. böylece dili perdesinde dinini belki kendini korumaya alır. İşte isbatı... Şimdi ben çok "bilmişlik" mi yapıyorum ? Olabilir.. eğer öyle ise bunun zararı elbette banadır! Amma 25 yıldır yazdıklarıma sessiz kalan münevver aydınlar sadece kendi karanlıklarını tenvir etmekten fazla bir İŞ yapmış olmazlar. Sonunda burada SESLENMEKTEN fazla bir iş yapmıyoruz.. susmadıkça da SEVİNMENİN tadını bulamıyoruz. Saygılarımla OZO 02.01.2025 üçyol izmir 11:05 Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 11:56 |
|
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3614 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:54 |
Bütün bu çalışmalardan sonra kendimize verilen imkanı ve fırsatı değerlendirmek istersek: |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |