Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan Bilim | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3858 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:23 |
Beş latifeden dordu gosteriliyor.. DVD leriyi buyutub okursaniz bunlarin tanimlari dahi yapılıyor.
Bunlarin anlatim ve açiklamalari web ve face sayfalarimda HAZIR açik ve seçik SEHIL yani kolayca anlaşilir bir uslubda KASDEN yapilmamiştir. Ta ki uzerinde DÜŞUNULSUN.. satır altlari IMGELEMEYLE okunsun ve satir boşluklari IRDELEMEYLE doldurulsun. Orneklemeler ve benzetmelerden kaçinilmiştir. Gerekli olan fikir ve ma'nalari kişi kendi meraki ve meramiyla arasin.. kendi tahayyul gayreti ve tevehhumuyle himmetiyle bulsun.. istenilmiştir. Lafzin ve ma'nanin bu hazir hayal ve hatiri vehim zemini ustundek zikir ve fikir.. nutuk bahcesinde mantukla sulanirken.. tasadduru fuadin mental virtualitesi.. tasarrufu ayadin vital aktualitesi.. degistirilen tarzi nazar ve tavri niyet ile sureti ameliyemizi ve şekli muamelemizi fazilet ve kemale yönelterek kaliteli mal ve hizmet arzini ve sunumunu ortaya cikarcagini dusunuyorum. ŞAYET kelamin ilim ve emir yukunun salih ve sahih olduguna duyarlik kazanmişsak. Osmanziya 19.02.2025 üçyol izmir 01:20 ![]() |
|
![]() |
|
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3858 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() |
Değerli bir Aziz Dostum dedi: Yahya Güven GURBET SEN NASIL BİR ŞEYSİN SANA ELİMİZİ VERDİK KOLUMUZU RUHUMUZU KAPTIRDIK Gençlik dönemi dedik, iyi bir gelecek sağlamak için gurbeti seçtik. Bir zaman sonra evlendik çoluk çocuk evlat sahibi olduk. Evlatlarımızın geleceği için dedik, gurbete devam ettik. Evlatlarımız büyüdü evlat sahibi oldu, Yaşlandık kimilerimiz büyük Anne büyük Baba olduk Ama biz hala gurbetteyiz bir türlü gurbetten sılaya dönemedik. Ah gurbet Ah çok acımasızsın. VESSELÂM Yahya GÜVEN 18/02/2025 K. S. A. dedim ki: Değerli Hocam, GURBET bitmez.. sizin gurbet ülkeye.. bizim gurbet tek katlı müstakil bahçeli evimizi.. fakat hepimiz bu dünyaya cennetten gelen garibler değil miyiz ? Adem Atamız iki kablo ile geldi.. biri dünyayı cennete çevirmek için cehennem yapar.. bu SORUNLARDAN yakınmaktır.. biri de bu dünya cehenneminden cennete giden yola açar.. bu ÇÖZÜMLERİ yüklenmektir.. biz bu yola açmaya çalışıyoruz.. lakin 70 sene geçti tek başıma kaldım demeyeceğim.. çünkü bende YAKINANLARDAN olurum. YBA öğrenme merak edecek tek bir kişi bile bulmasam.. YBA reklam ve propagandasını sürdereceğim.. İnşaallah. osmanziya |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |